Rise of Incarnates

Rise of Incarnates

  • Megjelenési dátum: 2015.07.11.
  • Kiadó: BANDAI NAMCO Entertainment
  • Fejlesztő: BANDAI NAMCO Studio
  • Stílus: verekedős

  • Normál nehézségi szinten:
  • Extrákkal történő végigjátszás:
    • Aránylag szép grafika.
    • Kiegyensúlyozott karakterkínálat.
    • Tisztességes microtranzakció.
    • Hamar ellaposodik.
    • Barátok nélkül szinte élvezhetetlen.
    • Borzalmas matchmaking.

    Ami még szükség lenne, az még néhány pálya. London, New York, Párizs és Washington (főleg az első kettő) egészen jól visszaadja az elpusztult világ képét a romokkal, a funkcionálisan szétzúzható tereppel, azonban a négy helyszín igen kevésnek bizonyul. A kimondottan jól összerakott karakterek száma (vélhetőleg ezekből is érkezik még) már jobb valamivel, de ezen a téren is van hova fejlődni. A japán stílus mindenesetre nagyon érezhető a résztvevőkön még állampolgárságuk ellenére is: a lányok tekintélyes mellmérettel vannak megáldva, ruházatuk pedig kiváló betekintést nyújt adottságaik szemrevételezésére (ízléses kereteken belül), a támadások nagyon pozőrködősek, egy-egy megmozdulás pedig igencsak beteg (Grim Reaper trónos záróképén a mai napig gyanús a két zombi, ahogy az egyik a másik fejét ütemesen nyomkodja egy harmadik derekának irányába… fúj).
    Mindent összegezve a hangok és zenék nem rosszak, a látvány megfelelő, a harcrendszer pedig élvezetes, miközben a F2P nem kifejezetten alakult át P2W modellé. Ami még hiányzik, az a komolyabb tartalom, a folyamatos bővítés, ami már csak a Bandai Namco emberein és azok fantáziáján múlik. Érdemes tenni a játékkal egy próbát, mert határozottan rá lehet kattanni a bunyókra, és nagyjából ez a lényeg. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    Értékeljetek ti is!
    0/100 értékelés

    A korábban felsorolt hibák egyike is elég lenne ahhoz, hogy japán legjobb orvosai tanakodjanak el azon, hogy miért is csuklik az összes, a játékon dolgozó fejlesztő édesanyja. Így viszont, hogy együttesen jelentkeznek, az ember nem tud szabadulni attól a gondolattól, hogy pár gyakornok ütötte össze az egész programot az éjszakás takarító és a ruhatáros felügyelete mellett. Mindezek alapján aligha túlzás kijelenteni, hogy a Rise of Incarnates a verekedős játékairól elhíresült cég egyik, ha nem a legrosszabbul sikerült műve, és érthetetlen, hogy miért hitték azt a döntéshozók, hogy ezzel a kontármunkával elnyerhetik a Japánon kívüli közönség kegyét. Ha mindenáron ragaszkodunk a 2v2-rendszerhez és az ingyenességhez, akkor tehetünk vele egy próbát, de egyébként jobban járunk, ha inkább mással ütjük el a szabadidőnket. A viszonylag magas pontszám oka, hogy amennyiben pár cimboránkkal együtt vetjük bele magunkat a csaták forgatagába, akkor ha jól bírjuk a monotóniát és nincsenek nagy elvárásaink, elszórakozhatunk vele pár órát, de nagyon hamar találni fogunk helyette valami tartalmasabb elfoglaltságot. Tovább a cikkhez…
    5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

    ipon.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Half Life Alyx

    Half Life Alyx


    Értékelés: 95.0%

    Half Life Alyx

    Értékelés: 95.0%

    13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.

    Divinity:Original Sin II

    Divinity:Original Sin II


    Értékelés: 94.7%

    Divinity:Original Sin II

    Értékelés: 94.7%

    Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.

    Microsoft Flight Simulator

    Microsoft Flight Simulator


    Értékelés: 94.7%

    Microsoft Flight Simulator

    Értékelés: 94.7%

    A Microsoft termék, ami még a Windowsnál is régebbi.