Life Is Strange: Episode 4
IGN.hu 85
gamer365.hu 0
gamestar.hu 85
pscommunity.hu 0
gamechannel.hu 81
gamekapocs.hu 0
thegeek.hu 0
pcguru.hu 0
ipon.hu 0
gamepod.hu 0
widescreen.hu 0

A negyedik fejezetben, vagyis a Life is Strange Episode 4: Dark Room című epizódban tovább ismerkedhetünk a főszereplő Max képességeivel, miközben egy pillanatig sem szüneteltetjük a réges-rég megkezdett nyomozást

Értékelés Értékelés: 83.7% 83.7 Remek

Life Is Strange: Episode 4

  • Megjelenési dátum: 2015.07.28.
  • Kiadó: Square Enix
  • Fejlesztő: Dontnod Entertainment
  • Stílus: kalandjáték

  • Normál nehézségi szinten: 3 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: 4 óra
    • Parádés indítás.
    • Letaglózó befejezés.
    • Remek fejtörők.
    • Túl sok dolog történik.
    • Itt-ott életszerűtlen.
    • Az ajakszinkron gyakran pontatlan.

    Rachel Amber eltűnésének és Kate Marsh elrablásának ügyét ezzel lényegében fel is göngyölítjük, egy lepukkant pajta alatt megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokat találunk, az is kiderül, hogy ki volt az (egyik???) elkövető, a személye természetesen senki számára nem lehet meglepetés. Még Rachelhez is eljutunk, ami azt illeti, kétszer is, a bulika utáni második alkalomnál ezúttal hirtelen, eléggé váratlan pofonként kapjuk az újabb meglepő csavart.
    Én kicsit laposabbnak éreztem ezt a részt, de az izgalmas cliffhanger miatt kíváncsian várom a záróakkordot, hogy Max vajon miként mászik ki ebből a slamasztikából. Tovább a cikkhez…
    Thegamech2phil.jpg

    gamechannel.hu

    Értékeljetek ti is!
    0/100 értékelés

    A Life is Strange legújabb része hiába lett kicsit hosszabb a szokásos epizódoknál, néhány eseményre ráfért volna még a további kifejtés. Néhány karakter elég furcsa, az eddig megismert jellemétől idegen dolgokat csinál, más szálakat talán túl hamar zárnak le, de tagadhatatlan, hogy a Life is Strange legutóbbi epizódja bármelyik horrorjátéknál rettenetesebb tud lenni, mert szörnyek helyett szörnyű emberekkel népesíti be világát. Az év meglepetésjátéka tehát nem ereszt, az utolsó képkockák pedig egy ördögi lezárást valószínűsítenek.

    Tovább a cikkhez…

    index.png

    IGN.hu

    Oly sokszor vetettem papírra ellenérzéseimet az elbaltázott és számomra végtelenül zavaró ajakszinkronnal kapcsolatban, hogy már én is unom. Ezúttal egy másik hibát vetnék a fejlesztők szemére, mégpedig a rendkívül behatárolt mozgásteret. Tessék ezt szó szerint érteni, ugyanis hiába tárul a szemünk elé egy aranybarna őszbe burkolózó város hangulatosnál hangulatosabb helyszínekkel, ha nem mehetünk el addig, ameddig látunk. Pedig szívesen megnéztem volna közelebbről is a partra vetett bálnákat, barangoltam volna kötöttségek nélkül a campus egész területén, továbbá szívesen betértem volna egy rántottára kedvenc kifőzdémbe. Talán majd a második évadban. Ellenben örömmel vettem, hogy a Dontnod nem átallott visszanyúlni a műfaj gyökereihez, és az összegyűjtött információk rendszerezésére és a helyesnek vélt következtetés levonására építkező dedukciós feladvánnyal bővíteni a repertoárt. Tovább a cikkhez…
    images.jpg

    gamestar.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

    The Last of Us Part II

    The Last of Us Part II


    Értékelés: 95.1%

    The Last of Us Part II

    Értékelés: 95.1%

    A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.