NBA Playgrounds

NBA Playgrounds

  • Megjelenési dátum: 2017.05.09
  • Kiadó: Mad Dog Games
  • Fejlesztő: Saber Interactive
  • Stílus: sport

  • Normál nehézségi szinten: 6 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: 6 óra
    • Ötletes a játékoskártya-gyűjtögetés
    • Pergős, szórakoztató, NBA Jamre hajazó játékmenet.
    • Elképesztő kínálat az egykori és jelenkori NBA-sztárokból.
    • Pontatlan irányítás
    • Sokszor instabil a játék.
    • Néhány meccs után unalmassá válik.

    A Saber Interactive részéről ügyes húzás volt, hogy lokális és online multiplayert is pakoltak a játékba, igaz, utóbbi nem fog sok örömet okozni. Egyrészt alig vannak online elérhető ellenfelek, ha pedig mégis összehoz a sors valakivel, akkor biztosak lehetünk, hogy simán földbe döngölnek minket. Nem azért, mert bénák vagyunk (najó, azért is), hanem azért, mert a matchmaking nem figyeli, ki milyen szinten áll, így általában rutinos játékosokat kapunk, akik minden trükköt ismernek. Ez eléggé sokat levon az élvezeti értékből. Már csak azért is, mert pár mérkőzés után nem nyújt semmi pluszt az NBA Playgrounds, így hamar rá lehet unni. Kevés a helyszín, a fejlődésnek nem sok értelme van, és csakis a kártyák feloldása miatt nem biztos, hogy órákat belepakolnék a játékba. Viszont félórás vagy egyórás kikapcsolódásnak tökéletes, mert néhány meccset letolni egy fárasztó munkanap után elég jó móka, főleg, ha szereted is a kosárlabdát, és épp nem az NBA 2K komolyabb irányára vágysz. Tovább a cikkhez…
    unnamed.jpg

    gamekapocs.hu

    Értékeljetek ti is!
    9/101 értékelés

    Az NBA Playgrounds egy szórakoztató, de messze nem tökéletes játék. Aki szereti a kosárlabdát, az biztosan jól fog vele így is szórakozni, látva az irreális zsákolásokat és a vicces karaktereket. Sajnos akadnak benne hibák, az Alt-Tabolást például nagyon nem szereti. Ennek ellenére bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a hasonló alkotásokat, mert valljuk be: nem sok hasonlóval találkozni. Arra pedig jó, hogy az NBA Live 18 vagy az NBA 2K18 érkezéséig elüssük vele az időt. Tovább a cikkhez…
    playdome-logo.jpg

    playdome.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild


    Értékelés: 95.9%

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Értékelés: 95.9%

    A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.