Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts

 • Megjelenési dátum: 2019.11.22
 • Kiadó: CI Games
 • Fejlesztő: CI Games
 • Stílus: akciójáték

 • Normál nehézségi szinten: 11 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 36 óra
  • Robusztus fejlődési rendszer.
  • Néhány szép pillanat, amikor célt találtak a lövedékek.
  • Pár szép látkép.
  • Átlagos grafika és A.I.
  • Kínos hibák tucatjai keserítik meg az életünk.
  • A közelharc.

  Sajnos a sikerrel bevitt találatok miatt átélt örömittas pillanatokat gyakran felülírják a frusztráló, egyértelműen a játék hibáiból, hiányosságaiból és kidolgozatlanságából eredő események, valamint a sok fölösleges mászkálás. Nincs értelmes történet, nincsenek meglepő, újító feladatok, és ugyan pakoltak bele kihívásokat, hogy bátorítsák a játékosokat az újrajátszásra, ezek sem kimondottan összetettek. Valahol, a lelkem mélyén reméltem, hogy az álmok és vágyak korlátozása miatt egy jó játék fog megszületni, de a végeredmény olyan CI Games-es, nem kimondottan rossz, de nem igazán jó, hibákkal teli, nehezen szerethető alkotás lett. Ha a mesterlövészet élményét tökéletesre csiszolják, minden más hibáját könnyebben elnéztem volna, de ez 2020-ban már igen kevés. Aki távcsöves puskával akar lövöldözni, inkább hitmanezzen (külön ajánlom a Sniper Assassin-módot) vagy Sniper Elite-ezzen, jobban fogja magát érezni. Tovább a cikkhez…
  images.jpg

  gamestar.hu

  Értékeljetek ti is!
  6/101 értékelés

  Összességében a szűkebb fókusz és az érezhetően szerényebb-áramvonalasabb játékmenet dacára a Sniper Ghost Warrior Contracts-nak jelen formájában nem sikerült az áttörés. Ám mert az alapok rendben vannak, ha kijavítják a bugokat, adhatunk neki egy esélyt, de addig maradjunk a Sniper Elite eddigi felvonásainál. Tovább a cikkhez…
  5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

  ipon.hu

  Összességében jó móka volt a game, jobban bejött, mint a legutóbbi Sniper Elite felvonás (bár az a co-op lehetőség miatt volt jó móka, de csak a hangulat miatt, az pedig nem a SE érdeme). Élvezetes játék, rengeteg, változatos lehetőséggel. Igaz várni kell, hogy beinduljon, de ha egy-két király képesség birtokába kerülsz, akkor magával tud ragadni. A 7 pontot szigorúan a helyén kezelve a dolgokat kapja csak meg, amit remekül alátámaszt a 12000 forintos árkategória is. Egy biztos: szerintem a Sniper: Ghost Warrior legjobb részével van dolgunk!
  Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Divinity:Original Sin II

  Divinity:Original Sin II


  Értékelés: 94.7%

  Divinity:Original Sin II

  Értékelés: 94.7%

  Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.

  Subnautica

  Subnautica


  Értékelés: 94.0%

  Subnautica

  Értékelés: 94.0%

  A Subnautica az a felfedező-túlélő-sci-fi-horror-kalandjáték, amelyet gondolkodás nélkül ajánlok bárkinek. Hogy lehetséges, hogy eddig nem készült több ilyen?!