Kentucky Route Zero

Kentucky Route Zero

 • Megjelenési dátum: 2020.01.28
 • Kiadó: Annapurna Interactive
 • Fejlesztő:Cardboard Computer
 • Stílus: Point and Click

 • Normál nehézségi szinten: 5 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 13 óra
  • A kalandjáték műfaj eddig nem látott, szürreális mezsgyéjére viszi a játékost.
  • Csodálatos prezentáció.
  • Előremutató megoldások.
  • Kissé komótos.
  • Kicsit több klasszikus puzzle-t is elbírna a koncepció.
  • Feladatorientált játékosok nem fogják élvezni.

  Kicsit kezd tele lenni a padlás a művészkedő indie játékokkal, a Kentucky Route Zero viszont tud és mer újat mutatni. A képzeletedre bíz sok mindent, de elég impulzust ad az érzékszerveidnek, hogy kellően összekuszálja az agyadat. Narráció vezérelt kalandjátékként kicsit háttérbe szorítja a tényleges puzzle feladványokat, előremutató megoldásai viszont hosszú távon is alternatívákat mutatnak a sokadik virágzását átélő műfajnak. Első körben ugyan kissé beláthatatlan az, hogy a közelgő négy epizód majd hogyan viszi tovább, miként fogja kibővíteni Conway történetét, az viszont már most látszik, hogy itt valami olyan dolog kezdődött, ami csak a csillagok megfelelő konstellációjánál szokott bekövetkezni. Várjuk a folytatást! Tovább a cikkhez…
  78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

  gamer365.hu

  Értékeljetek ti is!
  7/101 értékelés

  Magányos utadon a megismert alakok sorsuk fonaláról mesélnek neked, szomorú történeteik pedig összefonódnak az állomásokon átélt meglepetésekkel, míg lassan az élmények szőttese elkészül… És láthatóvá lesz rajta a minta, ami megmutatja, kinek kell eljuttatni azt a rejtélyes csomagot a teherautód hátuljában. Végül pedig ráébredsz, hogy Conway kalandja a Zero felé igazából a te belső csendedből előhívott szavakkal mesélte el magát. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Divinity:Original Sin II

  Divinity:Original Sin II


  Értékelés: 94.7%

  Divinity:Original Sin II

  Értékelés: 94.7%

  Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.