Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone

 • Megjelenési dátum: 2020.03.10
 • Kiadó: Activision
 • Fejlesztő: Infinity Ward
 • Stílus: akciójáték

 • Normál nehézségi szinten: – óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
  • Izgalmas 1 vs. 1 párbajok, pörgős meccsek.
  • Zökkenőmentes, 150 fős összecsapások.
  • Áramvonalasított lootrendszer.
  • A meccsek közepe hajlamos ellaposodni.
  • Szörnyű pingrendszer.
  • Nem arra találták ki, hogy idegenekkel is élvezetes legyen.

  Épp ezért a Warzone elsősorban azoknak ajánlható, akiknek bejön a Call of Duty játékmenete vagy épp a PUBG realisztikusabb stílusa, de igazából mindenki másnak is érdemes vetnie rá egy pillantást, ha csak egy kicsit is érdeklődik a battle royale zsánere iránt. Elvégre a Warzone-ban akad néhány izgalmas ötlet, és a jelek szerint hosszú távon is bőven sikeres lehet, csak azt reméljük, hogy a fejlesztők nem hagyják majd elkallódni, ahogy a Treyarch tette a Blackouttal. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  Az összképen azonban ez sem tud igazán rontani, mert a Call of Duty: Warzone az újdonságainak köszönhetően egy igazi hullámvasút-élményt kínál. Amikor már azt hiszed, hogy minden elveszett, akkor ott a lehetőség, hogy a csapat valamelyik tagja a Gulágból visszatérve pénzt harácsoljon és lehívja a társait, majd azon kapod magad, hogy a győzelemért harcolsz. Ilyen kiélezett köröket még az Apex Legends sem igazán tudott nyújtani, pedig abba már majdnem 400 órát pakoltam bele. Hogy ez a lendület meddig tart ki? Ez csak hetek és hónapok múlva derül ki. A Fortnite fejlesztési tempóját egyelőre senki sem tudta lekövetni, az Apex Legends is három-négy havonta kap új tartalmat. Valószínűleg a Warzone-ra is ez vár, ráadásul az évente érkező új epizódok tükrében kérdéses, milyen hosszútávú tervei vannak a játékkal a kiadónak, hiszen az bizonyos mértékig akár kannibalizálhatja is a jövőben megjelenő Call of Duty-játékok játékostáborát. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Divinity:Original Sin II

  Divinity:Original Sin II


  Értékelés: 94.7%

  Divinity:Original Sin II

  Értékelés: 94.7%

  Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.

  Subnautica

  Subnautica


  Értékelés: 94.0%

  Subnautica

  Értékelés: 94.0%

  A Subnautica az a felfedező-túlélő-sci-fi-horror-kalandjáték, amelyet gondolkodás nélkül ajánlok bárkinek. Hogy lehetséges, hogy eddig nem készült több ilyen?!