Sword Art Online: Alicization Lycoris

Sword Art Online: Alicization Lycoris

  • Megjelenési dátum: 2020.07.10
  • Kiadó: Bandai Namco Games
  • Fejlesztő: Aquria
  • Stílus: akció, kalandjáték

  • Normál nehézségi szinten: — óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: — óra
    • Egy érdekes jrpg, anime köntösben.
    • Rengeteg tartalom.
    • Élvezetes harcok.
    • Csúnyácska és sivár képi világ.
    • SZAGGAT.
    • Túl hosszú és sablonos előjáték az ide-oda szaladgálós feladatokkal.

    Összességében a Sword Art Online Alicization Lycoris középszerű lett. Hemzseg az idegesítő hibáktól és grafikailag sem éppen a legjobb élményt nyújtja. Valamint fontos hozzátennem, hogy a játék a tesztidőszak alatt, ahányszor elindítottam, hibaüzenettel garantáltan visszadobott a menübe, amit csak újraindítással tudtam orvosolni. Az Xbox One verziót nyúztam, ahová még nem érkezett meg a beígért frissítés. PS4-en és PC-n már elérhetővé vált patch, mely a leírása szerint rengeteg általam felsorolt hibát javít. Kár érte, mert érdekes kis színfoltja lehetne a felhozatalnak. Így viszont nem merem ajánlani még a sorozat és az anime rajongóinak sem, talán ha tényleg nincs más a backlogban. A fejlesztésre nem ártott volna fordítani még néhány hónapot, hogy ne legyen az az érzésünk játék közben, hogy egy félkész változatot futtatunk. Bízom benne, hogy néhány javítás után a cucc eléri azt a szintet amire megálmodták. Ugyanis van benne potenciál, csak ebben a formában kevesen lesznek rá kíváncsiak. Tovább a cikkhez…
    widescreen-icon.jpg

    widescreen.hu

    Értékeljetek ti is!
    0/100 értékelés

    Emiatt csak azt tudom mondani, hogy a Sword Art Online: Alicization Lycoris ugyan messze nem tökéletes, némi javítgatás, csiszolgatás és optimalizálás mindenképpen ráfér, de még így is az egyik legjobb JRPG alapjait hordozza az utóbbi időkben, ami több munkával és szakértelemmel simán hivatkozási alap lehetne. Az irány jó, egy vérbeli JRPG-nek ilyesminek kellene lennie, és összességében simán ajánlható azoknak, akik szeretnének (vérmérsklettől függően) 30-60 órára elveszni a kardokkal és szörnyekkel, misztikummal teli Sword Art Online világában. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

    The Last of Us Part II

    The Last of Us Part II


    Értékelés: 95.1%

    The Last of Us Part II

    Értékelés: 95.1%

    A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.