Samurai Jack:Battle Through Time

Samurai Jack:Battle Through Time

  • Megjelenési dátum: 2020.08.21
  • Kiadó: Adult Swim Games
  • Fejlesztő: Soleil Ltd.
  • Stílus: akció, platformjáték

  • Normál nehézségi szinten: 6 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: 9 óra
    • A rajzfilm hangulatának visszaadása.
    • Abszolút méltó adaptáció, élvezetes harcok, hasznos skillek, gördülékeny játékmenet.
    • Eredeti szinkronhangok.
    • Retró harcok, a rossz értelemben.
    • Drága, túl rövid.
    • A változatlan játékmenet monotonitása.

    Igen nehéz negatívumokat találnom egy ennyire remek játéknál, de azért megpróbálkozom vele. Az egy dolog, hogy az achievement-rendszer még napokkal a megjelenés után is bugos (értsd: valamiért semmiféle teljesítmény nem aktiválódik), de ezt nyilván orvosolni fogják a fejlesztők. A grafika tényleg szép, ellenben a háttereken még dolgozhattak volna egy kicsit, mert néhol elég erősen PlayStation 2-utánérzésem lett. A harcok, bár valóban nagyon élvezetesek, meg tudom érteni azokat is, akiknek egy idő után túlságosan repetitívvé válik, még a viszonylag sokféle és változatos ellenfél ellenére is. Mindezek mellett a Battle Through Time egy kegyetlen jó akció-platformer lett, a Ninja Gaiden és a Devil May Cry (meg némileg a Sekiro) nyomdokain haladva, teljes mértékben tiszteletben tartva az alapművet. Rajongóknak egyenesen kötelező (igen, még a viszonylag borsos alapár dacára is), de bátran tehetnek vele egy próbát azok is, akik csak jól szórakoztak a felsorolt játékok bármelyikével – itt is garantáltan meglelik számításaikat. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    Értékeljetek ti is!
    4/101 értékelés

    Ezek azonban tényleg apróságok. A stílus rajongóit az 5-6 órás kampány se tántorítsa el, hiszen a pályák bármikor újrajátszhatók, a már megszerzett képességekkel, eszközökkel. Ráadásként a sztori végigjátszása után megnyílnak a főmenüből elérhető Missziók, ahol a hullámokban érkező ellenfeleknek eshetünk neki előre meghatározott fegyverekkel, ezeket a kihívásokat pedig megdobják az időlimites variációk és a többszörös bossharcok. Ha valakit kifejezetten a gyerekkori emlékek hajtanak, neki is bátran merem ajánlani a középtájt leülepedő hangulat ellenére is, hiszen a játék könnyű fokozaton is szórakoztató élményt képes nyújtani: a japánok egy jól összerakott programot tettek le az asztalra, kevés hibával, remek nosztalgikus értékkel. Bebizonyították, hogy Jacken tényleg nem fog az idő. Tovább a cikkhez…
    unnamed.jpg

    gamekapocs.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild


    Értékelés: 95.9%

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Értékelés: 95.9%

    A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.