Twilight Path

Twilight Path

  • Megjelenési dátum: 2020.11.04
  • Kiadó: Charm Games
  • Fejlesztő: Charm Games
  • Stílus: kalandjáték

  • Normál nehézségi szinten: 2 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
    • Hangulatos fantasy környezet.
    • Néhány nagyon ötletes, VR-ra tervezett fejtörő.
    • VR-ban nagyot üt, hogy tényleg hatással vagyunk a világra.
    • Túlságosan rövid.
    • Túl sok ismétlődő rejtvény-típus.
    • Az irányítás inkább kényelmetlen.

    Hangulatos, gyönyörű helyszíneket járunk be – a gond csak az, hogy 1-2 óra alatt a végére is érünk. Ez még csak nem is lenne akkora baj, mert a néhány óra azért remekül telik, de olyan kurtán-furcsán dobják ránk a záró stáblistát, hogy a történetnek csak a legfontosabb része marad le, a befejezés. Ha a Charm Games tényleg folytatja majd a kalandot, ahogy sugallja, akkor azért duzzogva megbocsájthatunk, szóval reménykedjünk, hogy egy ilyen ígéretesen induló történet (ráadásul egy ilyen izgalmas világban) méltó lezárást kap, és nem marad beváltatlan ígéret a Twilight Path. Tovább a cikkhez…
    images.jpg

    gamestar.hu

    Értékeljetek ti is!
    5/101 értékelés

    A helyszínek – és úgy összességében a látványvilág – eléggé közepes szinten mozognak, de rengeteg a színes effekt, ami erőteljesen megdobja az élményt. Van egy kis Óz, a nagy varázsló-, illetve Sötét kristály-hangulata az egésznek, amit tovább erősít a zene és a szinkron – ezekkel nem is volt problémám. Aztán egyik pontról a másikra kéne ugranunk, és ekkor forr fel az ember agyvize. Eszköztől függetlenül mindkét ravaszt nyomva kell tartanunk, ha egy új területre szeretnénk ugrani, viszont ha rossz időben engedjük fel őket, akkor kezdhetjük az egész műveletet elölről. Nem értem, hogy miért nem lehetett a klasszikus „odanézek egy pontra és odateleportálok” módszert használni, ehelyett minden esetben le-, majd fel kell engednünk a ravaszokat, és csak ezek után kijelölni az adott célt. A Twilight Path sztorija sem szolgál semmi emlékezetessel, bár a végén azért egy szép nagy cliffhanger befigyel, szóval vélhetően jöhet valamikor a folytatást. Addig viszont elsősorban tényleg azoknak tudom ajánlani, akik habkönnyű kalandra vágynak, bármiféle adrenalinfröccs nélkül, macerás irányítással és átlagban 4-5 perc alatt megoldható feladványokkal. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

    The Last of Us Part II

    The Last of Us Part II


    Értékelés: 95.1%

    The Last of Us Part II

    Értékelés: 95.1%

    A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.