Splatoon

Splatoon

 • Megjelenési dátum: 2015.05.29.
 • Kiadó: Nintendo
 • Fejlesztő: Nintendo EAD Group No. 2
 • Stílus: akció, FPS

 • Normál nehézségi szinten: 11 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 17 óra
  • Aranyos látványvilág, szuper karakterek.
  • Szórakoztató és változatos egyjátékos kampány.
  • Erőszakmentes, mégis brutálisan jó multiplayer élmény.
  • Kicsit nehéz, de kikapcsolható mozgásérzékelős irányítás.
  • Nincs benne kooperatív mód.
  • A multiplayer túl egyszerű, nincsenek benne karakterosztályok, nincs stratégia.

  A Splatoon tehát egyelőre inkább egy remek játék ízelítője, vagy másképpen egy csodás online produkció félszeg ígérete. A Nintendo-zsenialitás természetesen átjárja a program minden porcikáját, és értékelendő, hogy a kiotói óriáscég végre el mer mozdulni olyan irányokba is, amelyekkel eddig még csak érintőlegesen kacérkodott. Ugyanakkor ahhoz, hogy a Splatoon platformoktól elrugaszkodva válhasson igazi mesterművé, kelleni fog jó néhány tartalmi bővítés és patch formájában érkező finomhangolás. Aztán fene tudja, lehet, hogy ha fél év múlva visszanézünk majd a játékra, azt fogjuk tapasztalni, hogy a kezdeti problémák elmúltak, a Splatoon szerverei pedig roskadoznak az elégedett játékosok kvartettjeitől. Erre a felvetésre azonban csak az idő tud bizonyítékot szolgáltatni, addig pedig meg kell elégednünk azzal, ami van: egy abszolút kölyökbarát, ötletes, de kissé sekélyes és egyelőre bumfordi megoldásoktól sem mentes online arénajátékkal. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  A Splatoon összességében egy fantasztikus kis játék lett. Miyamoto és csapata újra bebizonyította, hogy a Nintendo még mindig tökéletesen tisztában van vele, hogy milyennek kell lennie egy igazán jó és szórakoztató játéknak, a cég nem véletlenül annyi ember kedvence a mai napig. A játékot pedig nem hagyják majd ennyiben, még idén nyáron két új multiplayer mód is érkezik hozzá, a Tower Control és a Rainmaker, tudunk majd olyan meccseket csinálni, amihez csak meghívóval lehet csatlakozni, de lesznek új pályák, friss felszerelések, és vadi új Splatfestek is. Válaszolj egy egyszerű kérdésre, mit szeretsz jobban, a popot vagy a rockot? – teszi majd fel a játék a kérdést, és attól függően, hogy mit mondasz, azzal a csapattal verheted laposra az ellenfelet. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD


  Értékelés: 87.8%

  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

  Értékelés: 87.8%

  Egy igazi klasszikus, kihagyhatatlan alkotás, mely nem a képi világával, hanem a játékélménnyel gyűri maga alá a játékosokat!

  Galactic Civilizations III

  Galactic Civilizations III


  Galactic Civilizations III

  A Galactic Civilizations 3 legnagyobb előnye, hogy hihetetlenül olajozottan működik minden apró kis részlete – nem reformálja meg a körökre osztott stratégiai játékok világát, egyszerűen csak egy nagyszerű és modern képviselője a stílusnak.