Rise of Incarnates

Rise of Incarnates

 • Megjelenési dátum: 2015.07.11.
 • Kiadó: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Fejlesztő: BANDAI NAMCO Studio
 • Stílus: verekedős

 • Normál nehézségi szinten:
 • Extrákkal történő végigjátszás:
  • Aránylag szép grafika.
  • Kiegyensúlyozott karakterkínálat.
  • Tisztességes microtranzakció.
  • Hamar ellaposodik.
  • Barátok nélkül szinte élvezhetetlen.
  • Borzalmas matchmaking.

  Ami még szükség lenne, az még néhány pálya. London, New York, Párizs és Washington (főleg az első kettő) egészen jól visszaadja az elpusztult világ képét a romokkal, a funkcionálisan szétzúzható tereppel, azonban a négy helyszín igen kevésnek bizonyul. A kimondottan jól összerakott karakterek száma (vélhetőleg ezekből is érkezik még) már jobb valamivel, de ezen a téren is van hova fejlődni. A japán stílus mindenesetre nagyon érezhető a résztvevőkön még állampolgárságuk ellenére is: a lányok tekintélyes mellmérettel vannak megáldva, ruházatuk pedig kiváló betekintést nyújt adottságaik szemrevételezésére (ízléses kereteken belül), a támadások nagyon pozőrködősek, egy-egy megmozdulás pedig igencsak beteg (Grim Reaper trónos záróképén a mai napig gyanús a két zombi, ahogy az egyik a másik fejét ütemesen nyomkodja egy harmadik derekának irányába… fúj).
  Mindent összegezve a hangok és zenék nem rosszak, a látvány megfelelő, a harcrendszer pedig élvezetes, miközben a F2P nem kifejezetten alakult át P2W modellé. Ami még hiányzik, az a komolyabb tartalom, a folyamatos bővítés, ami már csak a Bandai Namco emberein és azok fantáziáján múlik. Érdemes tenni a játékkal egy próbát, mert határozottan rá lehet kattanni a bunyókra, és nagyjából ez a lényeg. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  A korábban felsorolt hibák egyike is elég lenne ahhoz, hogy japán legjobb orvosai tanakodjanak el azon, hogy miért is csuklik az összes, a játékon dolgozó fejlesztő édesanyja. Így viszont, hogy együttesen jelentkeznek, az ember nem tud szabadulni attól a gondolattól, hogy pár gyakornok ütötte össze az egész programot az éjszakás takarító és a ruhatáros felügyelete mellett. Mindezek alapján aligha túlzás kijelenteni, hogy a Rise of Incarnates a verekedős játékairól elhíresült cég egyik, ha nem a legrosszabbul sikerült műve, és érthetetlen, hogy miért hitték azt a döntéshozók, hogy ezzel a kontármunkával elnyerhetik a Japánon kívüli közönség kegyét. Ha mindenáron ragaszkodunk a 2v2-rendszerhez és az ingyenességhez, akkor tehetünk vele egy próbát, de egyébként jobban járunk, ha inkább mással ütjük el a szabadidőnket. A viszonylag magas pontszám oka, hogy amennyiben pár cimboránkkal együtt vetjük bele magunkat a csaták forgatagába, akkor ha jól bírjuk a monotóniát és nincsenek nagy elvárásaink, elszórakozhatunk vele pár órát, de nagyon hamar találni fogunk helyette valami tartalmasabb elfoglaltságot. Tovább a cikkhez…
  5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

  ipon.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Half Life Alyx

  Half Life Alyx


  Értékelés: 95.0%

  Half Life Alyx

  Értékelés: 95.0%

  13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.

  Divinity:Original Sin II

  Divinity:Original Sin II


  Értékelés: 94.7%

  Divinity:Original Sin II

  Értékelés: 94.7%

  Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.

  Microsoft Flight Simulator

  Microsoft Flight Simulator


  Értékelés: 94.7%

  Microsoft Flight Simulator

  Értékelés: 94.7%

  A Microsoft termék, ami még a Windowsnál is régebbi.