One Piece:Burning Blood
IGN.hu 60
gamer365.hu 60
gamestar.hu 0
pscommunity.hu 80
gamechannel.hu 0
gamekapocs.hu 0
thegeek.hu 0
pcguru.hu 0
ipon.hu 0
gamepod.hu 0
widescreen.hu 0

Pofonok földje

Értékelés Értékelés: 66.7% 66.7

One Piece:Burning Blood

 • Megjelenési dátum: 2016.05.31
 • Kiadó: Bandai Namco Entertainment
 • Fejlesztő: Spike Chunsoft
 • Stílus: verekedős

 • Normál nehézségi szinten: 9 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 18 óra
  • Remek grafika.
  • Több extra játékmód.
  • Bőséges tartalom.
  • A sorozatot nem ismerők egy szót sem fognak érteni.
  • Túlkomplikált harcrendszer.
  • Átgondolatlanságok sok helyen.

  A One Piece: Burning Blood mindent tartalmaz, amit egy rajongó elvárhat egy ilyen feldolgozástól és ami miatt a zsáner szerelmesei valószínűleg el fogják kerülni. Dicséretes, hogy a konkurenciához képest kicsit komolyabbat akartak lépni, azonban a jövőre talán nem ártana szem előtt tartani, hogy a kevesebb néha több. Narutonak például már hatszor bejött.
  Tovább a cikkhez…
  78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

  gamer365.hu

  Értékeljetek ti is!
  6/101 értékelés

  Bizonyos mértékig hiába volt tehát a szuperlátványos grafika (bár a satírozós effektet néha túlzásba viszi a játék) és a rengeteg, tényleg megszámlálhatatlanul sok feltűnő karakter, azokat nem a legjobban sikerült játékba gyűrni. Még a legvadabb rajongók sem fogják magukat teljesen elkényeztetve érezni a játék opciótól, hát még az, akinek lövése sincs arról, hogy a gum gum gyümölcsöt eszik-e vagy isszák. Tovább a cikkhez…
  index.png

  IGN.hu

  Az égi szigeten a 400 éves óriáskígyó látható, Dressrosa főterén a hatalmas Pica szobor mered ránk, Marineford kikötőjében Oars Jr tombol, majd egy másik pályán a haláltusáját vívja. Hiába van háromszor ennyi küzdőtér a NARUTO játékokban, az „OPBB” csataterei élnek, és ez hatalmasat dob a hangulaton. Még a ONE PIECE világában kevésbé jártasak is gyorsan beszopódhatnak az őrületes küzdelmekbe. Külön öröm, hogy tengernyi harc előtti beszédváltást rögzítettek, így szinte mindenki hozzá tud büfögni a csapattársához, vagy a szembenálló félhez. Ezt leginkább a rajongók fogják értékelni, de ők nagyon! Első résznek teljesen jó, amolyan „el lehet vele lenni anyag” a BURNING BLOOD. Sokkal több valódi tartalmat várok a következő felvonásban, mert a mostani formájában kicsit soványnak érzem. Egy gyönge 8-assal tudom megilletni. Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.