Project Highrise

Project Highrise

  • Megjelenési dátum: 2016.09.08
  • Kiadó: Kasedo Games
  • Fejlesztő: SomaSim
  • Stílus: stratégia

  • Normál nehézségi szinten: 15 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: 40 óra
    • Hiánypótló alkotás.
    • Szofisztikált design, alacsony ár, temérdek lehetőség.
    • Rengeteg apróság, amelyekkel el lehet bíbelődni.
    • Elsőre könnyen elveszhetünk a sok statisztika és kimutatás között.
    • Bizonyos időintervallum után kevés újdonságot hoz.
    • Ha nem vagy kísérletező kedvedben elég hamar vége szakadhat a mókának.

    Ami még szembeötlő lehet, főként a tapasztaltabb játékosoknak az a kiszámíthatóság. A veteránok nagyjából 10-15 órán át lesznek elragadhatva a Project Highrise-tól, ezután pedig hamar felszínre kerülnek a sikerhez szükséges minták, amiket követve repetitívvé válik a játékmenet. Ha csak nincs 3-4 elképzelésed arról, hogy mégis milyen irányba szeretnéd elvinni a tornyod tervét (értsd: csak lakóövezetet/ bevásárlóközpontot/ földalatti létesítményt menedzselni), akkor nem látom sok értelmét a több száz vagy akár ezer óra beleölésének, mint ahogy mondjuk azt egy Sim City esetében tennénk.A Project Highrise ugyan nem hibátlan, ám azok a bakik, amik időközönként mindig kidugják a fejüket egy vagy két patch-csel orvosolhatók. Mindenképpen ajánlom, főként a középhaladó menedzsment szimulátorok kedvelők. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    Értékeljetek ti is!
    6/101 értékelés

    A Project Highrise-ról még rengeteget lehetne írni, de tipikusan olyan játék, amelyet akármennyire is dicsérünk vagy épp szidunk, nem tudjuk a műfaj iránt nem fogékony játékosokat vásárlásra bírni. Azok viszont, akik szeretnek apróságokkal szöszmötölni, leköti őket a tervezgetés, és örömmel nézik, ahogy toronyházuk lassacskán az égig nő, remekül fognak vele szórakozni. Egyszerre régimódi, mégis hiánypótló alkotás, hiszen mindenféle menedzserjáték található manapság a piacon, de ilyen jellegű nem sok. Érdemes tenni vele egy próbát. Tovább a cikkhez…
    playdome-logo.jpg

    playdome.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild


    Értékelés: 95.9%

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Értékelés: 95.9%

    A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.