Bulletstorm: Full Clip Edition

Bulletstorm: Full Clip Edition

 • Megjelenési dátum: 2017.04.07.
 • Kiadó: Gearbox Publishing
 • Fejlesztő:People Can Fly
 • Stílus: akciójáték

 • Normál nehézségi szinten: 10 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 16 óra
  • Sok jelent és helyszín ma is izgalmas.
  • Őrült és macsó játék.
  • Pörgős játékmenet.
  • Nincs sok újdonság.
  • Picit drága.
  • Az apró bugok megmaradtak.

  Mert a lényeg bizony a játékmenet, ami cseppet sem változott 2011 februárja óta. Ez pedig azt jelenti, hogy a gameplay kicsit sem öregedett, maga az akció ma is üdítően hat és tökéletesen működik, egyedül talán a QTE-jelenetek felett járt el az idő, de ezekből sincs annyi, hogy a jelenlétük zavaróvá váljon. A lövöldözés, a robbantgatás, a „póráz” és a rugdosás használata most, ennyi esztendő elteltével is hihetetlenül szórakoztató. A megfelelő opció kiválasztásával a nyomdafestéket nem tűrő párbeszédek időnként fárasztók, de összességében egy erős B-film minőségét hozzák, aminél több nem is kell az agyatlannak mondható pusztításhoz. Tehát amit a People Can Fly letett az asztalra, az maradandónak bizonyult, így a fegyverhasználat, a gyilkolás abszolút művészete legitimálja a kiadást, aminek bejelentésekor úgy éreztem magam, mint aki fűrészport nyelt, így csak köpködni bírtam, nyelni nem. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  Apró negatívum, hogy megmaradt néhány korábbi bug, így ellenségeink néha még mindig hajlamosak beragadni egy-két berendezési tárgyba a pályán, illetve a játék is meg-megdöccen kicsit, amikor átmegyünk egy checkpointon. Ezt leszámítva viszont nem tudok semmi rosszat mondani róla. A Bulletstorm: Full Clip Edition tökéletes választás annak, aki nem próbálta az eredetit, és szeretne egy tökös, minden tekintetben őrült és macsó játékot tolni így, a húsvét közeledtével, de azoknak is ajánlom, akik régi motorosként újra át akarják élni a történetet. Én ez utóbbi csoportba tartozom, és fantasztikus órákat töltöttem el megint a játékkal, a Duke Nukem DLC meg maga volt a mekka. Vegyétek meg, nyomjátok, golyózzatok be! Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.