Pyre

Pyre

 • Megjelenési dátum: 2017.07.25
 • Kiadó: Supergiant Games
 • Fejlesztő: Supergiant Games
 • Stílus: akció, szerepjáték

 • Normál nehézségi szinten: 14 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 18 óra
  • Rengeteg új és eredeti ötlet.
  • Gyönyörű képi világ és zenei aláfestés.
  • Folyamatosan alakuló, mindenkinek egyedi történet.
  • Kár, hogy csak offline multiplayer van.
  • Az akciórészek időnként túl pörgősek.
  • Néha nehéz követni a képernyőn történő dolgokat.

  A csapat összeállításakor arra kell figyelni, hogy játékosaink erősségei, gyengeségei, támadó képességei kiegészítsék egymást, és ellenfelünk taktikája ne érjen teljesen felkészületlenül minket. Az egyjátékos kampány során mindez persze nem megy azonnal, mert lassan szerzünk új társakat, folyamatosan fejlesztgetjük őket, illetve menet közben hozott döntéseink és a történet alakulása is kihat lehetőségeinkre. Az újszerű történetmesélés pedig azt jelenti, hogy bukta és visszatöltés helyett mindenképp megy tovább a történet, akár egy összecsapás elvesztése után is, csak épp kicsit más lesz. Azért persze történhetnek “visszavonhatatlan” dolgok is, például elképzelhető, hogy két társunk olyannyira nem jön ki jól, hogy valamelyik végleg hátat fordít a csapatnak. Multiban azonban nincs ilyen probléma, ott a sztorimód húsznál is több karakteréből választunk, és már mehet is a móka, dráma nélkül. Tovább a cikkhez…
  images.jpg

  gamestar.hu

  Értékeljetek ti is!
  7/101 értékelés

  A darab játszható Mac-en és Linuxon is, és aki megteheti, az 4K-ban, nagy felbontású textúrákkal is élvezheti a gyönyörű látványt. A hangulathoz a fantasztikus grafika mellett a kitűnő háttérzene is hozzájárul, amely ismét Darren Korb munkáját dicséri, akinek muzsikája nélkül ma már el sem tudnánk képzelni Supergiant Games játékot. A teljes kísérőzenét meg lehet hallgatni a fejlesztők Youtube csatornáján. Akinek bejön a stílus, az a Bastionhoz és a Transistorhoz tartozó albumokat is megtalálhatja ugyanott, és ha ez nem lenne elég, hogy lássuk, milyen jó fejek a fejlesztők, még a kottákat is ingyen letölthetjük az oldalukról. A Pyre az év egyik kiemelkedően jó játéka, mindenképp csak ajánlani tudom a fantasy rajongóknak, a gazdagon kidolgozott történetek és különleges hangulatú játékok kedvelőinek. Tovább a cikkhez…
  5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

  ipon.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.