Hello Neighbor

Hello Neighbor

 • Megjelenési dátum: 2017.08.29
 • Kiadó: tinyBuild
 • Fejlesztő: Dynamic Pixels
 • Stílus: túlélő horror, lopakodós

 • Normál nehézségi szinten: 16 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 27 óra
  • Jópofa, színesen horrorisztikus látványvilág.
  • Izgalmas rajtaütések.
  • Komor és sötét, rémálomba illő pályarészek.
  • Béna fizika.
  • Pocsék irányítás.
  • Logikátlan, túl könnyű vagy túl nehéz feladatok.

  Bármi is legyen azonban az igazság, a tény tény marad. Annak ellenére, hogy kis odafigyeléssel az év indie-meglepetésévé avanzsálhatott volna, a Hello Neighbor egyedi vizuális stílusa és remek alapkoncepciója ellenére is csupán egy félresikerült, túlértékelt és méltatlanul nagy médianyilvánosságot kapó fércmű. A harsány-élénk videokészítők viszont örülhetnek, mivel rajongóik esélyesen imádni fogják, ahogy szégyenérzet nélkül, fejhangon visítva szerencsétlenkednek és azok is tehetnek egy próbát, akik a feladatok megoldása helyett inkább a szomszéddal való kibabrálással ütnék el az idejüket. Ám a többiek jobban teszik, ha messziről elkerülik.


  Tovább a cikkhez…

  5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

  ipon.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  A Hello Neighbor összességében csalódás lett. Logikátlan és tele van olyan feladatokkal, amik túl könnyűek, vagy túl nehezek, ráadásul egymást érik a bugok és játéktervezési hibák is. A végigjátszás hosszát nem lehet megmondani, mindenki a saját tempójában teljesíti a játékot – aki otthonosan mozog az ilyen címekben, és ráérez a feladatokra, az 2-4 óra alatt segítség (YouTube-walkthrough) nélkül kipörgetheti mind a három fejezetet, de aki lassabban, bénábban játszik, annak kétszer ennyi is lehet. Már ha egyáltalán van türelme befejezni az egészet. Zárszóként nem tudom, mit mondhatnék. Nem ajánlom jó szívvel a kipróbálást, volt benne potenciál, jól is indult minden, de a kivitelezés nagyon félrement. Esetleg ha akciós lesz, érdemes lehet ránézni Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Half Life Alyx

  Half Life Alyx


  Értékelés: 95.0%

  Half Life Alyx

  Értékelés: 95.0%

  13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.

  Divinity:Original Sin II

  Divinity:Original Sin II


  Értékelés: 94.7%

  Divinity:Original Sin II

  Értékelés: 94.7%

  Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.