Earth Defense Force 5

Earth Defense Force 5

 • Megjelenési dátum: 2017.12.07.
 • Kiadó: D3 Publisher
 • Fejlesztő: Sandlot
 • Stílus: akciójáték

 • Normál nehézségi szinten: 43 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 80 óra
  • Kaotikus, magával ragadó hangulat.
  • Osztottképernyős multiplayer.
  • Rengeteg tartalom.
  • Randa grafika.
  • Egyedül hamar unalmassá válik.
  • Repetitív játékmenet.

  Kellemes meglepetés, hogy megtartva az előző részekben tapasztaltakat az Earth Defense Force V is tartalmaz osztott képernyős helyi multiplayert, így egy vállalkozó kedvű baráttal vagy családtaggal akár a teljes sztori végigjátszhatóvá válik. Természetesen az igazi móka az online multinál kezdődik… persze csak akkor, ha rendelkezel elég vállalkozó kedvű haverral ahhoz, hogy egy teljes négyfős partit tudjatok vinni. Ellenkező esetben megpróbálkozhatsz becsatlakozni idegenekhez, ami fájóan hosszadalmas csatlakozási kísérleteket és néhol kifejezetten irritáló, a csapatmunkát teljesen mellőző harcokban teljesedik ki.
  Az online játék során az abszolút kedvenceimmé a kommunikációt szolgáló gyorsmenüben található EDF dicsőítő rigmusok váltak, melyeket a létező legminimálisabb átéléssel szaval el a minden bizonnyal prosztatgyulladás elleni gyógyszerreklámokon edzett szinkronszínész. Amennyiben az egyik játékos bedobja a közösbe eme mesterművet, tízből tizenegy esetben a többiek is garantáltan rákontráznak, ami általában egy percekig tartó többszólamú verspárbajban csúcsosodik ki, mely – gondolom le se kell írni – valami eszetlenül idegesítő. Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  Az Earth Defense Force 5 egyszerű mint a pofon, vizuálisan primitív és hatalmas móka. Bizony, ezek a dolgok nem ellentétek, sőt, így válik csak igazán élvezetessé az űrből támadó rémek legyilkolása, amit az osztott képernyős játékmód koronáz meg. Boldog karácsonyt. Tovább a cikkhez…
  index.png

  IGN.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.