Apex Legends
IGN.hu 90
gamer365.hu 0
gamestar.hu 94
pscommunity.hu 0
gamechannel.hu 0
gamekapocs.hu 80
thegeek.hu 0
pcguru.hu 92
ipon.hu 0
gamepod.hu 0
widescreen.hu 0

Váratlanul jött, mégis mindent letarol a battle royale műfaj legújabb üdvöskéje, a Titanfall univerzumában játszódó spin-off, az Apex Legends. Utánajártunk, vajon titánok és falon futás nélkül is szórakoztatóak-e az alapok. A válasz: igen!

Értékelés Értékelés: 89.0% 89 Remek

Apex Legends

 • Megjelenési dátum: 2019.02.04
 • Kiadó: Electronic Arts
 • Fejlesztő: Respawn Entertainment
 • Stílus: akciójáték, multiplayer

 • Normál nehézségi szinten: 83 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 83 óra
  • Pergős, intenzív, taktikus összecsapások.
  • Kiegyensúlyozott karakterek.
  • Remek ping rendszer.
  • A játék közepe ellaposodhat.
  • Az ellenfelek úgy nyelik a lőszert, mint a szivacs.
  • Aprócska technikai malőrök.

  Nem vagyok egy nagy battle royale-rajongó, egyedül a kollégákkal játszott PlayerUnknown’s Battlegrounds fért eddig meg nálam, de igazából az is csak a társaság miatt. Az Apex Legends viszont hangulatával, a játékmenet tempójával, a finom, áramvonalas megoldásaival azonnal levett a lábamról. Sokatmondó, hogy a héten inkább ez pörgött és nem a PUBG, a számokat látva pedig úgy néz ki, mások is hasonló döntést hoztak. Legalábbis eddig, mert ez a lendület könnyen elfogyhat. Viszont ha a Respawn Entertainment folyamatosan adagolja majd a friss tartalmakat (ahogy ígéri is), közben pedig kijavítja a hibákat és finomhangol még kicsit a lootrendszeren, akkor bizony tartósan háromszereplőssé válhat a battle royale-piac. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  Értékeljetek ti is!
  8.8/105 értékelés

  A csapat 2017-es felvásárlása után sokan vizionáltuk magunk előtt egy, a Frostbite Engine által megtámogatott harmadik Titanfall epizódot és bár nem így lett, kesergésnek helye nincs. 2019 első meglepetésjátékát, a zsáner egyik legjobb képviselőjét alkotta meg a Respawn gárdája, olyan szakértelemmel és odaadással, ahogy tették azt előző játékaik esetében is. A sorozat rajongói otthonosan fogják érezni magukat, de azok is bátran tehetnek vele egy próbát, akik eddig ódzkodtak a zsánertől. Sokat nem veszthetnek rajta. Tovább a cikkhez…
  index.png

  IGN.hu

  Ezzel együtt azonban azt kell mondanom, hogy az Apex Legends képében a Respawn egy elképesztően élvezetes játékot rakott le az asztalra. Az újjáélesztés lehetősége és a különféle karakterek csavarnak egyet a battle royale játékok jól ismert receptjén, és alaposan feldobják a zsánert, ráadásul a kötelező háromfős csapatok is nagyszerűen muzsikálnak a remekül összerakott és sokoldalú ping rendszernek hála.Röviden és tömören összefoglalva nem túlzás kijelenteni, hogy az Apex Legends az idei év egyik nagyon váratlan és nagyon kellemes meglepetése, valamint egyben az egyik legjobb battle royale játék, amit a zsáner eddig kitermelt magából.
  Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.