Madden NFL 20

Madden NFL 20

 • Megjelenési dátum: 2019.08.02.
 • Kiadó: Electronic Arts
 • Fejlesztő: EA Sports
 • Stílus: sportjáték

 • Normál nehézségi szinten:
 • Extrákkal történő végigjátszás:
  • Superstar X-Factor rendszer.
  • Érdekes új sztorimód és felújított MUT.
  • Bővített playbook.
  • Kicsit elhanyagolt Franchise-mód.
  • Hamar ismétlődő kommentár.
  • Helyenként bugos animációk.

  Én alapvetően jobban kedvelem a Franchise-módot, így számomra kicsit csalódás, hogy idén a hangsúlyosabb újításokat inkább az MUT-ben láthatunk, ellenben a teljes játékélmény és a Superstar X-Factor jelenléte kárpótolja a hiányokat. A Madden NFL 20 prezentációjára, a meccsek hangulatára ezúttal sem lehet panasz, és a tavalyi kommentárpáros szövegeinek adatbázisát is bővítették. Persze idén is vannak visszatérő sorok és néhány furcsa megszólalás, de ez annyira nem zavaró. Az alapvetően élethű animációk mellett előfordul, hogy egymásba csúsznak a mozdulatok, és kisebb bugok is tapasztalhatók. Összességében az idei Madden is nagyon jól sikerült, roppant tartalmas, és kiküszöbölték az elődök több hibáját, viszont az X-Factor rendszeren kívül sajnos nem nyújt sokkal többet, mint a 2018-as kiadás. Tovább a cikkhez…
  images.jpg

  gamestar.hu

  >

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  Természetesen visszatértek még az elődökből is a játékmódok, például az, amelyben edzőként, franchise-tulajdonosként, vagy egyszerű játékosként kell helyt állnunk a kőkemény amerikai ligában – ezekben azonban szinte fikarcnyi változás sem történt tavalyhoz képest. Az igazolási időszakban az X-Factor képességekkel rendelkező sztárok immáron egy picivel pofátlanabb szerződéseket mernek követelni (és úgyis megadjuk nekik), de hát valószínűleg igen kevesen vannak, akik ezek miatt vásárolták meg a legújabb Maddent, de ők legalább (kis túlzással változások nélkül) azt kapják, amit megszoktak és megszerettek. Tovább a cikkhez…
  index.png

  IGN.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.