Frostpunk: Console Edition

Frostpunk: Console Edition

  • Megjelenési dátum: 2019.08.11
  • Kiadó: 11 bit studios
  • Fejlesztő: 11 bit studios
  • Stílus: szimuláció, stratégia

  • Normál nehézségi szinten: 20 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: 39 óra
    • Ha beindul a gazdaság, egy ideig igen élvezetes.
    • Lenyűgözően jól néz ki.
    • Morális, szociális problémák, mint játékelemek
    • A konzolos felület elbírt volna nagyobb betűket.
    • A végjátékban csak két lehetőség van.
    • Az eltérő kampányok nem különböznek igazán.

    Egy kellemes kihívást nyújtó, konzolon is remekül muzsikáló darabról beszélünk, ami ha előzeteseinek hangulatával meg tudott ragadni, a játékmenetével még úgy meg fog majd. A konzolos kiadás amúgy megkapta a PC alapjáték eddigi összes frissítését, finomhangolását is, bár néhány Lothar által is leírt alapvető mechanikai kérdőjel még mindig ott lebeg a permafrost közepén épült város épületei felett. Ezek azonban nem húzzák rá a fagyos lepedőt az élményre. Mire vársz még? A nép fázik és éhezik, egy vezető kell a fáradt tömegnek… Tovább a cikkhez…
    78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

    gamer365.hu

    Értékeljetek ti is!
    0/100 értékelés

    Noha a Frostpunk nem tudott úgy rabul ejteni, mint ahogy azt az 11 Bit stúdió előző játéka tette, az legalább biztos, hogy a játék lenyűgözően néz ki. Bár városunk nem óriási, tényleg egy meleg, élő gócnak tűnik a halálos fagy közepén. A vadászok szürkületkor új ösvényeket taposva indulnak útjukra, a munkaidő kezdetekor bekapcsolt hősugárzó gyönyörűen olvasztja fel maga körül a havat, és az új épületek létrejötte is igen látványosan zajlik.Igazán kár, hogy az állandó, soha meg nem törő, és így előbb-utóbb súlyát vesztő feszültség közepette igen ritkán lesz időnk ezt figyelni. Tovább a cikkhez…
    sitelogo.png

    gamepod.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

    The Last of Us Part II

    The Last of Us Part II


    Értékelés: 95.1%

    The Last of Us Part II

    Értékelés: 95.1%

    A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.