Vasara Collection

Vasara Collection

 • Megjelenési dátum: 2019.08.13
 • Kiadó: QUByte Interactive
 • Fejlesztő: QUByte Interactive
 • Stílus: akciójáték

 • Normál nehézségi szinten: – óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
  • Elképesztően jó, felújított grafikás Timeless mód.
  • Remek harcrendszer, tökéletes játszhatóság.
  • Gyűjteményes extrák és jól testreszabható kihívás.
  • A két eredeti játék kopottas látványvilága.
  • Rossz hangkeverés és hangzás.
  • A szövegek alig hallhatóak.

  A Vasara tematikáját tekintve a feudális japánt vegyíti a mechák világával, fűszerezve valós akkori uralkodókkal és híresebb alakokkal (Nobunaga, Tokugawa, stb.). Ha a nehézséget nézzük, mindkét epizód bekeményít az utolsó pályákra, de egy második játékossal jelentősen csökken a kihívás. Párosan játszva, amíg az egyikünk életben van, a másik szabadon visszatérhet és még a power upjait is visszaszerezheti. A Sine Morahoz hasonlóan a főellenségeket gyorsan és megfelelő helyen támadva lesz esélyünk túlélni.
  Mindkét címben több választható karakter található változó járművekkel, lövedékekkel, erő és gyorsasági szinttel. Ezek mellé jön még a közelharci támadás és a mércével rendelkező és azt kristályokkal tölthető ultra támadás, a játék nevét is adó Vasara. Az első game 6 pályát tartalmaz egy feloldható rejtett boss-szal, míg a második részben választható a könnyű kampány 6, illetve a nehéz 12 szinttel. Hozzácsaptak továbbá a kollekcióhoz egy timeless módot, amiben teljes képernyőn és remaszterelt grafikával lehet egyedül vagy akár négyen a végtelenségig aprítani az ellenséget, tábornokokat és főellenségeket. A felcsendülő muzsikák nagyon kellemes és pörgős tempóban, jellegzetes japán hangszerekkel festik alá az akciót. Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  Értékeljetek ti is!
  8/101 értékelés

  Kevés rosszat lehet elmondani a Vasara Collection-ről. Bár a két eredeti rész, főleg technikai értelemben már kopottas, grafikájuk, de leginkább hangzásuk sok kívánni valót hagy maga után, mégis nagyon igényes, jól kidolgozott és érdekes játék, amikkel a mai napig érdemes játszani. Az új Timeless mód viszont minden szempontból pazar, sőt lenyűgöző, és nyugodtan odatehető bármelyik modern lövöldözős játék mellé. Ahogy az egész gyűjtemény is. A Vasara Collection nemcsak történelemórának kiváló, hanem felújításként és teljes értékű csomagként is a műfaj egyik kiemelkedő darabja. Tényleg csak ajánlani lehet, aki kedveli ezt a zsánert, ne hagyja ki. Tovább a cikkhez…
  sitelogo.png

  gamepod.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.