Cat Quest II

Cat Quest II

 • Megjelenési dátum: 2019.09.24.
 • Kiadó: PQube
 • Fejlesztő: The Gentlebros
 • Stílus: akció, kalandjáték

 • Normál nehézségi szinten: 11 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 14 óra
  • Kellemes családi szórakozás.
  • Bájos grafika.
  • Coop mód.
  • A mágiaellenállások rendszere még csiszolásra szorul.
  • Az extra kihívások hiányoznak.
  • Picit önismétlő játékmenet.

  Talán az eddigiekből egyértelmű, hogy imádom a játékot, és alig várom a bővítést, valamint a beharangozott harmadik részt. Ráadásul van benne a nevemet viselő karakter is, szóval 10/10, lehet szépen indulni érte a boltba. Kicsit objektívebben azért, bár sokat fejlődött, a menükezelés még kissé döcögős, a nehézségi görbe helyenként kusza, a felszerelés fejlesztése egyelőre szinte értelmetlen, és akad pár karakter, aki nem süt el elég szóviccet. Másrészt a CQ2 8-10 órányi remek családi vagy páros szórakozást nyújt, 15 euróért (és az Apple Arcade része), már jelen állapotában is. Ráadásul közelednek az ünnepi leértékelések, amikor pláne megéri majd vetni rá egy pillantást. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  A Cat Quest II szerintem egy eléggé pöpec játék. Grafikája bájos, kellemes, zabálnivaló és nagyon jól átlátható, karakterei cukorfalatok, szövegei és kifejezései a macska- és kutyanyelv szlengelése által válnak mókássá, sztorija kedves, kezelése pedig pofonegyszerű, könnyed, “egygombos” szisztéma. A game szavatosságát nézve is igen meggyőző: szerintem alaphangon van benne több mint 10 óra, és ez egy indie játéknál elég komoly fegyvertény.
  Mindössze annyi “bajom” van viszont vele, hogy szerintem egy ilyesféle, miniatürizált, ikongrafikás, de mégis a nagyok keréknyomában loholó fantasy akció-RPG nem nagygépre, nem PS4-re, nem méteres tévére való, és nem feltétlen fotelből jó játszani. Biztos vagyok benne, hogy a playerek többsége inkább választ akár egy C-kategóriás, de eleve nagygépes akció-RPG-t vagy open world kalandot, mint egy indie zsánerű szoftvert, amit némi rosszindulattal akár “mobiltelefonos” volumenűnek is lehetne titulálni.
  A Cat Quest II megjelenése sokkal inkább PS Vitára lett volna ideális, hiszen két buszmegálló között pont ki lehet benne takarítani egy kisebb kazamatát… Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.