Plants vs Zombies Battle for Nightborville
IGN.hu 70
gamer365.hu 0
gamestar.hu 0
pscommunity.hu 80
gamechannel.hu 0
gamekapocs.hu 70
thegeek.hu 0
pcguru.hu 0
ipon.hu 0
gamepod.hu 0
widescreen.hu 0

Értékeljetek ti is! Plants vs Zombies Battle for Nightborville was last modified: február 17th, 2020 by csubi1980

Értékelés Értékelés: 73.3% 73.3

Plants vs Zombies Battle for Nightborville

 • Megjelenési dátum: 2019.10.18.
 • Kiadó: Electronic Arts
 • Fejlesztő:EVA
 • Stílus: akciójáték

 • Normál nehézségi szinten:
 • Extrákkal történő végigjátszás:
  • Vicces tálalás, pofás grafika.
  • Jópofa új egységek.
  • Bővített PvE mód.
  • Limitált fejlődésrendszer.
  • Felugró textúrák.
  • Kaotikus, átláthatatlan meccsek.

  Persze ettől ez még egy főleg fiatalabbakat megcélzó játék, de ha veszed a fáradtságot, és adsz időt neki, akkor egy-egy karaktert kiismerve, egy jó csapattal az oldaladon tökéletes élménnyel leszel gazdagabb. És ami a legjobb, hogy mindezt nagyon baráti árcédula ellenében kapod meg. Van még vele munka, de ha a PopCap ráfekszik, fényesre csiszolhatja a most még csiszolatlan gyémántját. Kérdés, hogy a közösség mennyire lesz türelmes és kitartó. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  Értékeljetek ti is!
  7/101 értékelés

  A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville nem igyekszik megváltani a világot, éppen csak megpróbál egy kicsit hozzáférhetőbbé válni. Az egyszerűsített fejlődésrendszer, a kiegyensúlyozottabb PvP és a jócskán kibővített PvE mód mellett színes új pályáival és vicces új egységeivel éppen elegendő újdonságot kínál ahhoz, hogy a széria kedvelői jól szórakozhassanak harmadik alkalommal is, bár az ezerszer átkos, véletlenszerű zsákmányrendszertől még mindig nem sikerült megszabadulnia a készítőknek, ez pedig erősen korlátozza majd a gyűjtögetés szabadságát. Akik némi könnyed, stresszmentes lövöldözésre vágynak egy fáradt estén vagy csendes hétvégén, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborvilleben megtalálhatják a számításukat.
  Tovább a cikkhez…
  index.png

  IGN.hu

  A játékot egyedisége és minden korosztály számára érthető humora adhatja el, de a Garden Warfare 2 számomra sokkal élvezetesebb, valamint összességében nézve tartalmasabb volt. Ha bekerül az EA Access vagy az Origin Access kínálatába, bátran próbáljátok ki, hogy nektek való-e, illetve ha nem küldenétek rá a tíz év körüli csemetét a CoD-ra, ez belépőnek megfelel, de ne várjatok tőle sokat. Ha őszinte akarok lenni, nem tudom teljes szívemből ezt ajánlani a GW2 helyett, mert bár vannak új karakterek, új tennivalók, összességében nem érződik érdemi ugrásnak. Tovább a cikkhez…
  images.jpg

  gamestar.hu

  A legújabb rész azért bővült egy többjátékos adalékkal, ez pedig a Battle Arena, amelyben 2 négyfős csapat méri össze erejét több körben, ahol az előző menetben választott karakterek mindig kiesnek az választékból így kényszerítve a játékost taktikája megvariálására. Kellemes csavar a megszokott recepthez képest és itt jobban megmutatkozik majd, hogy ki melyik karakterosztállyal bánik a legügyesebben.
  Mindent összevetve pofás kis csomag ez, amely még így is megéri az árát, de legrosszabb esetben is az első leértékelést. A PvZ világa még mindig könnyed szórakozást nyújt, karakterei szerethetőek és kellő tartalmat találunk itt ahhoz, hogy ne érezzük átverve magunkat.
  A Plants vs. Zombies remek drab, még akkor is, ha a Garden Warfare 2 hangulatát nem mindig hozza. Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.