Football Manager 2020

Football Manager 2020

 • Megjelenési dátum: 2019.11.18
 • Kiadó: Sega
 • Fejlesztő: Sports Interactive
 • Stílus: akció, kalandjáték

 • Normál nehézségi szinten: – óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
  • Újfent bebizonyítja, hogy tökéletes alapokra épül.
  • Sokat bővült a mérkőzésekre való felkészülés, az edzések, a taktikai repertoár.
  • A stáb is sokkal aktívabb és hasznosabb.
  • A 3D ebben a formában már-már kínos.
  • Teljesen felesleges a 3D-s edzőt megalkotni, hiszen sosem látjuk, cserébe nagyon bugyuta az egész megvalósítás.
  • Az újdonságok vagy fölöslegesek, vagy némi finomhangolásra szorulnak.

  Így akkor járunk el a legbölcsebben, ha Football Manager 2020-at egy érdekes éra kissé esetlen-átmeneti hírnökének tekintjük. A lényeg stimmel, de ha fizetésünket nem elátkozott, birtokosaikat pár kurta nap leforgása alatt romlásba döntő bankjegyekben kaptuk meg, vajmi kevés okunk van arra, hogy beszerezzünk egy kópiát. Jobban tesszük, ha inkább a tavalyi etalont választva mérettetjük meg magunk a nagymenő adatbűvészek jéghideg-pengeéles logikát, vércséket lepipáló ragadozóösztönt és gyors helyzetfelismerést igénylő világában. Tovább a cikkhez…
  5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

  ipon.hu

  Értékeljetek ti is!
  9/101 értékelés

  A Football Manager 2020 ettől függetlenül egy remek játék lett, évek óta egyértelműen az egyik, ha nem a legjobb epizód. Korábban sokszor érezhettük úgy, hogy az aktuális fejlesztések csak olyan tessék-lássék látszatváltoztatások, amelyek alig adtak hozzá valamit a játékélményhez. Ezzel szemben idén egyértelműen érezni, hogy odatették magukat a srácok az SI Gamesnél. Az újdonságok mennyisége is több, de ezek kidolgozottsága és főleg hasznossága is sokkal értékelhetőbb, mint a korábbi részek fejlesztéseié. Ha a stúdió megmarad ezen a szinten és jövőre is legalább ennyit fejlődik a játék, akkor már most dörzsölhetik a tenyerüket a rajongók. De addig is, az FM2020 hosszú hónapokra a monitor elé fogja szögezni őket. Tovább a cikkhez…
  playdome-logo.jpg

  playdome.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Half Life Alyx

  Half Life Alyx


  Értékelés: 95.0%

  Half Life Alyx

  Értékelés: 95.0%

  13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.

  Divinity:Original Sin II

  Divinity:Original Sin II


  Értékelés: 94.7%

  Divinity:Original Sin II

  Értékelés: 94.7%

  Olykor nehéz megállapítani, hogy isteni sugallat vagy elmebaj ihlette-e az érzelmekben, drámában és akasztófahumorban egyaránt bővelkedő hőseposzt, amelynek szereplői többek közt beszélő csontvázak és hullaevő tündék, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a közösségi finanszírozásból elkészült játék szívvel-lélekkel, és a rajongók iránti maximális tisztelettel készült.