Farmer’s Dynasty

Farmer’s Dynasty

  • Megjelenési dátum: 2019.12.14
  • Kiadó: Toplitz Productions
  • Fejlesztő: UMEO Studios
  • Stílus: szimulátor

  • Normál nehézségi szinten: — óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: — óra
    • Érdekes megközelítése a földművelés körüli dolgoknak.
    • A farmhoz köthető játékmenet.
    • Versenyösztönt kelthet a műfajban az egyeduralkodó Giantsben.
    • A technikai megvalósítás sok évvel le van maradva.
    • A játék eleje hihetetlenül sok grindolást követel.
    • A világ valamelyest élettelennek nevezhető.

    Utálok félmunkát végezni, de van, amikor el kell engedjem a dolgot – a Farmer’s Dynasty pedig nem akkora durranás, hogy az elveszett mintegy 10 órányi melómnak újra nekifussak. Amúgy sem az észveszejtő tempó jellemzi a műfajt, és ez igaz erre a játékra is. Leírni persze hiba volna, mert próbál újítani (ha mégoly suta módon is néha), szóval a műfaj szerelmesei tegyenek vele egy próbát – és nagyon remélem, ez a baki csak nálam fordult elő. Tovább a cikkhez…
    playdome-logo.jpg

    playdome.hu

    Értékeljetek ti is!
    0/100 értékelés

    Szerintem megérdemel egy hetest, mert jó ez, és idővel ha kijavítják, kiszépítgetik itt-ott, felmehet nyolcasra is. Aki hozzászokik, megkedveli. És aki megkedveli, gyakran azon kapja magát, hogy újra és újra betölti. Azért egy picit bátor lépésnek tartom tőlük, hogy már most egy középkori változaton is dolgoznak (a Medieval Dynasty valamikor idén fog megjelenni). Nem kellene elbízniuk magukat. Azért itt a végén még megemlíteném, hogy a feleséges szekció miatt akár Sims-lite-nak is mondhatnám Toplitzék termékét. Nos, és a párbeszédes rendszer is kicsit furcsa (mert több opció is van, de miért kellett a jobb alsó sarokba tenni azokat…?). Tovább a cikkhez…
    theGeek-2.png

    thegeek.hu

    A képekből talán látszik, hogy a grafika ugyan nem állkiakasztó – kiváltképp az emberek tekintetében -, de összességében a témaválasztásnak megfelelő. A térkép, a bejárható terület egész nagy, és amikor a rozzant kisteherautónkkal száguldunk hajmeresztő, maximum 60 km / óra sebességgel, a kerületek neve ugyanúgy kiíródik a képernyő bal alsó sarkában, mint a GTA-kban. A vezetés, a járművek irányítása teljesen jó, még a nagyobb mezőgazdasági gépeknél sem veszítjük el pl. a boronát a döccenőkön; illetve néhányszor borulás közelében voltam, vagy attól tartottam, hogy be fognak szorulni a kerekek, de valahogy mindig sikerült kikecmeregni a masinával. Nem kicsit idegesítő egyedül az, hogy a karakterek egyfeszt ugyanazokat a mondatokat ismételgetik, de technikai hibát nem találtam.
    Összességében szerintem a Farmer’s Dynasty az, aminek szánták: mezőgazdasági munkák szimulátora 3D-ben, némi szociális oldallal fűszerezve, nem több és nem kevesebb. A vele töltött játékórák száma legkevesebb tíz, de a hozzám hasonló szüttyögősök ennek többszörösét is belerakhatják. Úgyhogy akinek van kedve így télvíz idején a meleg szobában aratni és vetni, bátran próbát tehet ezzel a szoftverrel.
    Tovább a cikkhez…
    psc-blank-footer.png

    playstationcommunity.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

    The Last of Us Part II

    The Last of Us Part II


    Értékelés: 95.1%

    The Last of Us Part II

    Értékelés: 95.1%

    A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.