The Wonderful 101 Remastered

The Wonderful 101 Remastered

  • Megjelenési dátum: 2020.05.22
  • Kiadó: PlatinumGames
  • Fejlesztő: PlatinumGames
  • Stílus: akciójáték

  • Normál nehézségi szinten: 15 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: 17 óra
    • Remek művészeti stílus.
    • Elképesztően kreatív újraértelmezése a hack and slash műfajnak, mély harcrendszerrel.
    • A soundtrack és a szinkron is egész jó.
    • Elrettentő tanulási görbe.
    • A második kijelző hiánya erősen érzékelhető.
    • Problémás kamera.

    A gond csak az, hogy igazán még saját magával sem tudja tartani a lépést, emiatt pedig az egész élmény azoknak szól, akik már a mesterei a játéknak – ami nyilván paradoxon. Aki ezen át tud lendülni, annak egy nem mindennapi – és nem mellesleg igencsak tartalmas – hack and slash-parádéban lesz része. Hogy érdemel-e külön dicséretet a Remastered verzió? Ezt már nem mondanám: a látvány nem sokkal lett szebb, az eredetiben sokat kritizált tanulási görbén és kameraproblémákon nem nagyon javították, az átiratot ráadásul technikailag sem mondhatjuk hibátlannak. Mindez azonban a játék érdemeiből semmit nem vesz le, úgyhogy inkább örüljünk annak, hogy végre mindenki számára elérhető lett ez az üdítően egyedi és stílusos gyöngyszem – ilyen játékból biztosan nem találsz még egyet. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    Értékeljetek ti is!
    7/101 értékelés

    Úgyhogy a technikai hibák miatt egy 6,5-est kap átlagoltan a játék. Switch-en olyannyira gyengén fut, hogy egy ötössel végez, a PlayStation 4-en meg főképp csak a második kijelző hiánya miatt érdemel mindössze egy nyolcast, a PC-s verzió pedig a rossz frame pacing miatt marad 6,5-en. Szóval ez egy jó játék, és ha beindul, tényleg szórakoztató, csak nem sikerült megfelelően átültetni a Nintendo Wii U-ról. Ez főleg a Switch esetében szomorú. Azért az egy erősebb platform (jó, a Wii U CPU-jának órajele magasabb volt, de kevesebb maggal, de fele annyi a RAM, és a GPU is régebbi…), és eredetileg arra tervezték a remastert. Várnék egy kicsit a vétellel, addigra talán valahogy kijavítja a PlatinumGames ezt, de a PS4-eseknek azt mondom, hogy már most ajánlott vétel. A The Wonderful 101 Remastered mögött egy kreatív koncepció áll körülményes kivitelezéssel. Tovább a cikkhez…
    theGeek-2.png

    thegeek.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild


    Értékelés: 95.9%

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Értékelés: 95.9%

    A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.