Atomicrops

Atomicrops

  • Megjelenési dátum: 2020.05.28
  • Kiadó: Raw Fury
  • Fejlesztő: Bird Bath Games
  • Stílus: akció, kalandjáték

  • Normál nehézségi szinten: – óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
    • Színes látványvilág, egyedi koncepció.
    • Folyamatos akció, nincs unalom.
    • Nagyszerűen működik a Farmville és hentelés kombinációja.
    • Hosszabb idő után monotonná válhat.
    • Csiszolatlan alapmechanikák, felületes farmszimulátoros elemek.
    • Középszerű roguelite-élmény.

    Arra viszont jó már az elején felkészíteni a lelkünket, hogy roguelite lévén, ha esetleg elesnénk a küzdelemben, akkor mindent elveszítünk. Ezzel alapvetően nem is lenne gond, hiszen ez a műfaj lényege, de ezzel együtt is hiányzik azért a teljesítmény érzése, avagy annak bármiféle jele, hogy elértünk valamit. Egy roguelite-farmszimulátor keverék ígéretével az Atomicrops sajnos mindkettőt elég tökéletlenül váltja be. Farmszimulátorként roppant felületes, mert a különböző mértékű gondoskodást igénylő növények pátyolgatása gyakorlatilag inkább csak egyfajta elterelés és nehezítés az ellenfelek rohama közepette. A roguelite oldal alapvetően egész szórakoztató, de semmilyen tekintetben nem kiemelkedő, ráadásul a taktikai mélység is kimerül az egyébként rengeteg ötletes eszközben, fejlesztésben és bővítésben. Ha nem riaszt el a folytonos újrázás, valamint golyószóró gazdaként szívesen próbára tennéd magad egy színes és kissé sugárfertőzött világban, akkor megérhet egy próbát. A virtuális gazdálkodásra vágyók jobb, ha maradnak a Stardew Valley-nál és társainál. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    Értékeljetek ti is!
    6/101 értékelés

    Az Atomicrops jó példa arra, hogyan lehet látszólag egymással nem kompatibilis játékstílusokat kombinálni, és azt egy szórakoztató eleggyé formálni. A gyors és egyszerű játékmechanika, valamint az, hogy a játék folyamatosan számonkéri az addig tanult dolgok gyakorlati alkalmazását, az egyébként hasonló játékokban kissé túltengő piac üde színfoltjává teszi az alkotást. Tovább a cikkhez…
    playdome-logo.jpg

    playdome.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild


    Értékelés: 95.9%

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Értékelés: 95.9%

    A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.