Summer in Mara

Summer in Mara

 • Megjelenési dátum: 2019.08.11
 • Kiadó:Chibig
 • Fejlesztő: Chibig
 • Stílus: kalandjáték

 • Normál nehézségi szinten: 18 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 20 óra
  • A 2D-s rajzok fantasztikusak.
  • A játék maga egyszerű, stresszmentes .
  • színes, akár egy trópusi koktél.
  • A hajózás ahhoz mérve nem elég érdekes, amekkora részét teszi ki a játéknak,.
  • Az NPC-k élettelen tárgyak.
  • A fő karakter pedig egy hisztis kisgyerek.

  A SiM a középszerűség állatorvosi lova. Soroltam itt a Stardew Valley-t, az Animal Crossingot vagy akár a DQ Buliderst, amelyek a maguk műfajában kiemelkedő darabok. A SiM ugyan hasonlít ezekre, ám nem tud és talán nem is akar több lenni halvány utánzatnál. Lehet itt számtalan felfedezhető sziget, meg mindenféle a játékmenetet felpörgetni szándékozó apróság, túl erős a zsánerben a konkurencia. Végig az volt az érzésem, már amikor felocsúdtam a bágyadt szendergésből, ahova a játékmenet ringatott, hogy ha ilyen típusú alkotása vágyok, akkor dobni kell a SiM-et, és inkább elővenni az élvonalbeli darabok közül az egyiket. Neked is azt javaslom, hogy felejtsd el, de nagyon gyorsan. Egyetlen célcsoportot tudok elképzelni, akiknek talán bejöhet a cucc néhány órára: a gyerekeket. A játék könnyedsége, sztorija, kihívásai, gyors sikerélményt nyújtó feladatai, mind-mind azt sugallja, hogy kisebb gyerekeknek szánták. Talán náluk lehet próbálkozni, mert a stílus belépőszintjét, azért hozza a Summer in Mara.
  Tovább a cikkhez…
  78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

  gamer365.hu

  Értékeljetek ti is!
  0/100 értékelés

  Szóval a feladatok többsége ingázásról szól két sziget között, de mi a helyzet a sztorival? A kezdeti misztérium nagyon lassan oldódik csak fel, végtelen számú futárkodós, kukoricatermesztős feladaton kell végig verekedni magad, és az interakcióval rendelkező karaktereknek csak egy része szórakoztató. Igazából a történetbe nem kötök bele, hisz valószínűleg fiatalabb korosztálynak tervezték, de minden dialógusnak prominens része a tény, hogy Koa egy 8-10 év körüli kislány, ennek minden jó és rossz hozadékával együtt. Hisztis megnyilvánulásai és a frappánsnak nem nevezhető beszélgetések lehetnek gyermekien szeretnivalóak vagy frusztrálóak, attól függ, kit kérdezel. Mivel minden szövegbuborékokban történik, a játékban nincs szinkron, ezért szerencsére át lehet ugrani a vontatott részeket. Összességében a Summer in Mara könnyű játék, talán már túl súlytalan is. Ha digitális kiruccanásra vágysz egy nyárias, bolondos hangulatú világba, ahol kertészkedéssel, horgászással és futárkodással telnek a napjaid, adhatsz neki egy esélyt, de tartsd alacsonyan az elvárásaid. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Half Life Alyx

  Half Life Alyx


  Értékelés: 95.0%

  Half Life Alyx

  Értékelés: 95.0%

  13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.

  Microsoft Flight Simulator

  Microsoft Flight Simulator


  Értékelés: 94.7%

  Microsoft Flight Simulator

  Értékelés: 94.7%

  A Microsoft termék, ami még a Windowsnál is régebbi.