Hunting Simulator 2

Hunting Simulator 2

 • Megjelenési dátum: 2020.06.25
 • Kiadó: Nacon
 • Fejlesztő: Neopica
 • Stílus: akció, szimuláció

 • Normál nehézségi szinten: – óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
  • Világosan állást foglal etikai kérdésekben.
  • A fegyverválaszték.
  • Egyes területeken meglepően aprólékos.
  • Sokkal több élet és lélek kellene a játékba.
  • Drága.
  • Összességében kissé pongyola és kidolgozatlan.

  A Hunting Simulator 2 fejlődött az első részhez képest: az Unreal Engine 4 motornak hála gyönyörű a környezet, szépek a fények, mégis, az erdők/mezők többnyire teljesen életteleneknek tűnnek. A licencelt fegyverek, felszerelések száma dicséretes, érezhetően máshogy viselkednek, de sokakat eltántoríthat az, hogy esetleg órákig kell egy-egy állatot üldözni ahhoz, hogy egyáltalán a célkeresztünkbe kerüljön. Sétálószimulátorokat sokkal olcsóbban is lehet találni: az alapjátékért kért 40 eurós ár nagyon soknak érződik (konzolon még drágább), összevetve a játékélmény minőségével. A túlzott realizmusra való törekvés nem mindig megfelelő döntés, amire a Neopica alkotása a tökéletes példa. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  5/101 értékelés

  Összességében a Hunting Simulator 2 egy dicséretre méltóan világos víziójú, de ezzel együtt paradox módon kínosan pongyola és igénytelen próbálkozás. Ráadásul rideg korlátozásai miatt hagyományos játékként értelmezhetetlen, és markáns erényei dacára a valóság könyörtelen-kérlelhetetlen ábrázolására törekvő műként is az elvárható minimum alatt teljesít. A verdikt így nem lehet kétséges. Ha kocavadászként pufogtatnánk egy keveset, messziről kerüljük el, mivel iszonytató frusztrációnk tüze legfeljebb egy órán belül vörösen izzó, billentyűzet-aprítással kombinált monitor-szétverésre késztető haraggá hevül. Míg ha tapasztalt vagányokként némi virtuális kalandozásra áhítozunk, egy negyven-ötven százalékos leárazásnál beruházhatunk egy kópiába, ám ne várjunk sokat. Tovább a cikkhez…
  5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

  ipon.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.