What Happened

What Happened

  • Megjelenési dátum: 2020.07.30
  • Kiadó: Sourena Game Studio
  • Fejlesztő: Genius Slackers
  • Stílus: akció, kalandjáték

  • Normál nehézségi szinten: 6 óra
  • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
    • Nagyszerű vizuális ábrázolás.
    • Ilyen játék még nem volt.
    • Nagyon erős hangulat.
    • Hosszabb a kelleténél.
    • Sokszor nem tudjuk, mit csinálunk.
    • Unalom.

    Én mindig is azt mondta, hogy egy videojáték elsődleges célja a szórakoztatás kell, hogy legyen. Mindegy, hogy egy remek sztorival, őrületes akciókkal, pazar látvánnyal, frenetikus humorral vagy épp vért izzasztó nehézségével teszi ezt. Csak szórakoztasson. Nos, a What Happened sok mindent tesz velünk, de szórakoztatni egyetlen pillanatig sem fog. Ha a drogoktól való elrettentés volt a készítők célja, még mondanám is, hogy jó munkát végeztek, bár kétlem, hogy erről volna szó. Így röviden és tömören: ha nem akarsz eret vágni magadon, akkor messze kerüld el a What Happenedet! Tovább a cikkhez…
    playdome-logo.jpg

    playdome.hu

    Értékeljetek ti is!
    5/101 értékelés

    A What Happened komoly témákat feszeget. Zsarnokoskodás, árulás, szerelmi csalódás, veszteség, öngyilkosság – és ezt éretten, érdekesen és elgondolkodtatóan tálalja. A játék vizuális stílusa egészen páratlan, noha a grafikai megoldások, főleg a karakterek nem túl szépek, de ezen könnyen túl lehet lépni. Aki szereti a szürreális pszichothrillereket, annak mindenképpen érdekes kipróbálni, és az se hátráljon meg tőle, aki a mainstreamtől nagyon eltávolodó, egyedi, kreatív programra vágyik. A What Happened mindenképpen megéri a pénzét. Azoknak viszont nem ajánlom, akik nem szeretik azt, ha egy játék végeztével össze akarnak kuporodni a sötét szobában, a takaró alatt, hogy azután ott töltsék a következő napokat. Mert a játék befejeztével a nyomott hangulat garantált, pláne, ha nem sikerült elérni a jó befejezést. Tovább a cikkhez…
    1200x630wa.png

    pcguru.hu

    logo

    Kapcsolódó kritikák

    Uncharted 4: A Thief’s End

    Uncharted 4: A Thief's End


    Értékelés: 96.5%

    Uncharted 4: A Thief's End

    Értékelés: 96.5%

    A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

    Persona 5 Royal

    Persona 5 Royal


    Értékelés: 95.2%

    Persona 5 Royal

    Értékelés: 95.2%

    Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

    The Last of Us Part II

    The Last of Us Part II


    Értékelés: 95.1%

    The Last of Us Part II

    Értékelés: 95.1%

    A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.