Train Sim World 2

Train Sim World 2

 • Megjelenési dátum: 2020.08.20
 • Kiadó: Dovetail Games
 • Fejlesztő: Dovetail Games
 • Stílus: stratégia, szimuláció

 • Normál nehézségi szinten: 20 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 33 óra
  • Élethű, komplex szimuláció.
  • Viszonylag könnyen elsajátítható és nagy élmény a síneken száguldozni .
  • Érdekes, új útvonalak, változatosabb jövőbeni tartalmak ígérete.
  • Élettelen világ, az utasok kidolgozottsága pedig kritikán aluli .
  • Kisebb bugok és átgondolatlanságok egész sora.
  • Etikátlan üzletpolitika.

  Szóval összegezve a dolgokat, nehéz jó színben feltüntetni a Train Sim World 2-t. Maga a játék élvezhető, akik újonnan érkeznek a vonatozás világába, azoknak egyértelműen a lehető legjobb választás a karrierjük megkezdésére. Ennek ellenére az előző rész után nagyjából ugyanannyi fejlődést láthatunk, mint amennyi visszalépést, úgyhogy meglehetősen etikátlan dolog új résznek titulálni az alkotást. Ráadásul semmi garanciát sem kaptunk arra, hogy ne érkezne egy év múlva a szintén csak „átcímkézett” harmadik rész. Ha a régi hibákat nagyobb ütemben tüntették volna el, vagy ha több tartalom lenne, esetleg alacsonyabb árról indult volna, vagy legalább a játék világát feltöltötték volna élettel, akkor nyugodt szívvel ajánlanánk az alkotást. Jelen felállásban viszont nehéz bizalmat szavazni a Dovetail Games számára. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  Értékeljetek ti is!
  5/101 értékelés

  Játékként közepesnél csak éppen jobb, szimulátorként viszont remek produkció a Train Sim World 2, ami előtt fényesnek tűnő jövő áll. A bevont külső fejlesztőknek köszönhetően több tartalom készül hozzá, mint valaha (végre olyan útvonalak is érkeznek, mint Svájc vagy a francia TGV), a next-gen konzolok megjelenésével pedig remélhetőleg a teljesítménybeli problémáknak is búcsút inthetünk. Ha így lesz, akkor a Train Sim World sorozat végre konzolon is a szimulátor műfaj legjobbjai közé tartozhat majd, amibe érdemes időt és pénzt fektetni azoknak, akiket érdekel a vonatok látványos világa. A hatalmas ugrás elmaradt, de kis lépésnek teljesen korrekt, jó szívvel ajánlható darab. Tovább a cikkhez…
  sitelogo.png

  gamepod.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.