Samurai Jack:Battle Through Time

Samurai Jack:Battle Through Time

 • Megjelenési dátum: 2020.08.21
 • Kiadó: Adult Swim Games
 • Fejlesztő: Soleil Ltd.
 • Stílus: akció, platformjáték

 • Normál nehézségi szinten: 6 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 9 óra
  • A rajzfilm hangulatának visszaadása.
  • Abszolút méltó adaptáció, élvezetes harcok, hasznos skillek, gördülékeny játékmenet.
  • Eredeti szinkronhangok.
  • Retró harcok, a rossz értelemben.
  • Drága, túl rövid.
  • A változatlan játékmenet monotonitása.

  Igen nehéz negatívumokat találnom egy ennyire remek játéknál, de azért megpróbálkozom vele. Az egy dolog, hogy az achievement-rendszer még napokkal a megjelenés után is bugos (értsd: valamiért semmiféle teljesítmény nem aktiválódik), de ezt nyilván orvosolni fogják a fejlesztők. A grafika tényleg szép, ellenben a háttereken még dolgozhattak volna egy kicsit, mert néhol elég erősen PlayStation 2-utánérzésem lett. A harcok, bár valóban nagyon élvezetesek, meg tudom érteni azokat is, akiknek egy idő után túlságosan repetitívvé válik, még a viszonylag sokféle és változatos ellenfél ellenére is. Mindezek mellett a Battle Through Time egy kegyetlen jó akció-platformer lett, a Ninja Gaiden és a Devil May Cry (meg némileg a Sekiro) nyomdokain haladva, teljes mértékben tiszteletben tartva az alapművet. Rajongóknak egyenesen kötelező (igen, még a viszonylag borsos alapár dacára is), de bátran tehetnek vele egy próbát azok is, akik csak jól szórakoztak a felsorolt játékok bármelyikével – itt is garantáltan meglelik számításaikat. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  Értékeljetek ti is!
  4/101 értékelés

  Ezek azonban tényleg apróságok. A stílus rajongóit az 5-6 órás kampány se tántorítsa el, hiszen a pályák bármikor újrajátszhatók, a már megszerzett képességekkel, eszközökkel. Ráadásként a sztori végigjátszása után megnyílnak a főmenüből elérhető Missziók, ahol a hullámokban érkező ellenfeleknek eshetünk neki előre meghatározott fegyverekkel, ezeket a kihívásokat pedig megdobják az időlimites variációk és a többszörös bossharcok. Ha valakit kifejezetten a gyerekkori emlékek hajtanak, neki is bátran merem ajánlani a középtájt leülepedő hangulat ellenére is, hiszen a játék könnyű fokozaton is szórakoztató élményt képes nyújtani: a japánok egy jól összerakott programot tettek le az asztalra, kevés hibával, remek nosztalgikus értékkel. Bebizonyították, hogy Jacken tényleg nem fog az idő. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.