Nexomon:Extinction

Nexomon:Extinction

 • Megjelenési dátum: 2020.08.28
 • Kiadó: PQube
 • Fejlesztő: VEWO Interactive Inc.
 • Stílus: akció, szerepjáték

 • Normál nehézségi szinten: 26 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 37 óra
  • Egyszerű, de jól felépített RPG játékmenet.
  • Stílusos, szerethető vizualitás.
  • Tartalmas, hosszú kampány.
  • Hibának nem nevezném, de elég sok mindent nyúl más franchise-ból.
  • A célközönségnek gondja lehet a nehézséggel.
  • A Pokémon sorozat árnyékában nem képes és nem is akar újat mutatni.

  Jelenleg még csak sejteni sem lehet, hogy a Nexomonból vajon komolyabb franchise lesz-e, vagy csak egyszeri felvillanás. De amit ez a játék pillanatnyilag kínál, arra egy rossz szavunk sem lehet. Oké, nem mutat semmi újat, és ennek a gyűjtögetős, kisállatos műfajnak továbbra is ugyanaz marad az etalonja, de a Nintendo falain kívül ennél jobb alternatívát jelenleg nem találni. A Nexomon: Extinctionben tényleg minden a helyén van: a szép látvány, az egyszerű, mégsem könnyű harcrendszer, a jópofa történet és a szórakoztató karakterek. Ráadásul tartalomból is van bőven, ez egy teljes értékű RPG a fiatalabb generációkra irányozva, de igazából bárki élvezheti. A digitális boltok polcaira ráadásul nagyon jó, hétezer forint körüli áron került fel, amiért cserébe egy kifejezetten jó játékot kapunk. Abszolút ajánlható, pozitív alkotás. Tovább a cikkhez…
  sitelogo.png

  gamepod.hu

  Értékeljetek ti is!
  6/101 értékelés

  Egy bő 35 órás játékidővel rendelkező történetet kapunk, ahol az endgame tartalom is kiemelkedő. A legnehezebb küldetések csak a sztori leszurkolása után kerülnek napvilágra. 55 órámba tellett, mire minden questet teljesítettem, de a szörnyekből így is csak a felét tudtam bezsebelni. Online küzdelmek nincsenek, így a tartalom a lexikon teljesítésében csúcsosodik ki, ami nem kevés időbefektetésével jár.Kellemeset csalódtam a Nexomon: Extinctionban: egy nagyon könnyed és színes világot sikerült benne felépítenük a fejlesztőknek. Bátran ajánlom beszerzésre a stílus és a laza szerepjátékok kedvelőinek. Tovább a cikkhez…
  playdome-logo.jpg

  playdome.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.