The Dungeon of Naheulbeuk:The Amulet of Chaos

The Dungeon of Naheulbeuk:The Amulet of Chaos

 • Megjelenési dátum: 2020.09.17
 • Kiadó: Dear Villagers
 • Fejlesztő: Artefacts Studio
 • Stílus: szerepjáték

 • Normál nehézségi szinten: 30 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 32 óra
  • Meglepően komplex és jól összerakott harcrendszer.
  • Fárasztó humor.
  • Hangulatos.
  • Az inventory kezelése egy kicsit nehezen átlátható.
  • Hamar unalomba fulladhat.
  • Humor terén kicsit többre számítottam, minden jól eltalált fordulatra és poénra jut legalább egy, ami alól csak a tücsökciripelés hiányzik.

  Egy szó, mint száz, habár remekül indít a program, azért egyeseknél biztos hamar unalomba fog fulladni, tehát a humor sem ment meg mindent sajna. Összességében azonban nem panaszkodom, mert remek szórakozás volt a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (na, csak leírtam…), amit bátran tudok ajánlani a humoros játékokra vevő és a stílust kedvelő potenciális áldozatoknak. Tovább a cikkhez…
  playdome-logo.jpg

  playdome.hu

  Értékeljetek ti is!
  6/101 értékelés

  Eltekintve a kissé átláthatatlan inventory-kezeléstől és néhány, francia vagy debug szöveggel bennmaradt menüelemtől, sajnos a játék talán legnagyobb negatívuma, hogy bármennyire is próbáltam szeretni, alapvetően maga a humor az, ami nem vett le teljesen a lábamról. Adott minden eszköz, így a negyedik falat ujjgyakorlatként áttörő narrátor (akinek nemét a játék indításakor mi választhatjuk meg), a tipikus fantasy szereplők és klisék kifigurázásai, mégis minden igazán jó, ütős poénra jutott valahogy egy-kettő, melyek legfeljebb egy halvány mosolyt csaltak az arcomra vagy annyit sem. Pedig ha van ember, aki vevő lett volna az akár mértéktelenül fárasztó, beteg, elvont poénokra, az én vagyok, mégis, a játék valahogy mintha időről-időre elbátortalanodna, hogy vajon mennyire tolja túl a dolgokat, ennek köszönhetően pedig a hangulat és a báj kíméletlenül leül. A The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulat of Chaos összességében szórakoztató, kellemes játék, és ajánlom mindenkinek, aki kíváncsi egy fantasy paródiára – de ez alapján nem igazán sikerült megértenem, hogy Lang világa vajon hogy arathatott ekkora sikert. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.

  The Last of Us Part II

  The Last of Us Part II


  Értékelés: 95.1%

  The Last of Us Part II

  Értékelés: 95.1%

  A kultikus The Last of Us második részében öt évvel járunk a Naughty Dog túlélő kalandjának eseményei után, amikor a fertőzöttek még mindig hatalmas veszélyt jelentenek a túlélők számára, de más élők sokszor még nagyobb problémát okoznak: ezt Ellie a saját bőrén tapasztalja meg, amikor átvesszük felette az irányítást egy vadonatúj, a korábbinál is izgalmasabb, érzelmesebb és fantasztikusabb történet során.