Genshin Impact

Genshin Impact

 • Megjelenési dátum: 2020.09.28
 • Kiadó: miHo Yo
 • Fejlesztő: miHo Yo
 • Stílus: akció, szerepjáték

 • Normál nehézségi szinten: 41 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 70 óra
  • Szórakoztató sztori.
  • Nem klisés.
  • Vaskos tartalom.
  • Grindelés.
  • Elcsépelt puzzle feladványok.
  • Bizonyos tartalom fizetős.

  Annyira profin, hogy minden azt kéri tőled, hogy szeresd. Törődj vele, foglalkozz vele. Aztán…. aztán ha eljön egy pont, nyisd ki a pénztárcád. Direkt vártam a tesztemmel addig, hogy eljussak addig a pontig, amikor beindul a nagybetűs Grindelés. Hát… nem könnyű. Grindes, melós, de mivel a core loop szórakoztató, még bírom. Nem akarok fizetni csak azért, hogy grindelhessek, és elég nagy a pálya a minden nap respawnolódó ellenfelekkel és nyersanyagokkal együtt, hogy ha csak pár órát akarok megszakítás nélkül csatázni minden nap, akkor simán megtehessem. Haladhatnék gyorsabban is? Biztos. De hova rohanjak? Akkor sem biztos, hogy az esik ki, akit akarok. Hát akkor meg? Ez azonban egy olyan harc, amit mindenkinek magának kell megvívnia, amikor ezzel a játékkal játszik. Ezt várod te egy játéktól? Harcot a rendszerei meg a pulljai ellen? Nem zavar az a félkész acsi, ami heteken át ott áll? Akkor tolhatod. Maximalista vagy? Neked X és Y karakter KELL? Akkor menekülj. Nem viccelek. Tovább a cikkhez…
  78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

  gamer365.hu

  Értékeljetek ti is!
  7/101 értékelés

  Rengeteg tartalommal bír a program, körülbelül megállás nélkül kell játszani 3 hétig ahhoz, hogy jelenlegi állapotában kimerüljön. Ezért ajánlott mértékkel leülni elé, és ha esetleg megakadnál egy fejtörő során, látogass meg egy másokat! Emellett az egész olyan hatású, mintha valaki, aki kalandjátékokon nőt fel, egy álom-projektet vizionált volna. Rengeteg apró részlet bújik meg benne, a különböző in-game könyvszériák leírásain keresztül a főszereplő és Paimon folyamatos egymáson ugratásán át a felfedezés és a pihenés öröméig. Valamikor elég, ha megmászunk egy hegyet éjjel, hogy megállunk és hallgatjuk a fújó szelet, a farkasok vonyítását, madarak hangját, vagy a halk kísértő áriát a háttérben. Sokat ad hozzá az élményhez, hogy több hegytetőn van direkt kijelölt hely leülni. A hangdesign is elképesztően szép, egyszerű, jellegzetes, élettel teli. A szereplőink is több nyelven szinkronizáltak, a menüben bármikor válthatunk, melyiken szólaljanak meg. (Bár az angolban van néhány elfuserált hang: Barbara például úgy hangzik néha angolul, mintha egy 40 éves, láncdohányos nő pózolna 15 évesnek.) Az animáció jobb minőségű netes sorozatokra hajaz (az RWBY-re hasonlít a legjobban), viszont a szájmozgás kissé lusta lett pár jelenetnél, de ez érthető, mivel a funkció több szinkronra lett tervezve. Ha esetleg pontoznom kéne ezt a játékot, a maximális értékelésből a bugok száma és a coop jelenlegi problémái miatt vonnék le, de hiszek benne, hogy ezek ki lesznek küszöbölve a jövőben. Ingyenes játékok között páratlan a cucc, de a nagy AAA-címek mellett is megállja a helyét. Menj hát, és fedezd fel Treyvat világát! Tovább a cikkhez…
  psc-blank-footer.png

  playstationcommunity.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.