Torchlight 3

Torchlight 3

 • Megjelenési dátum: 2020.10.13
 • Kiadó: Perfect World Entertainment
 • Fejlesztő: Echtra
 • Stílus: akció, szerepjáték

 • Normál nehézségi szinten: 18 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: – óra
  • Gyors, pörgős, egyszerű, de nem primitív játékmenet.
  • Kellemes látványvilág.
  • Jól működő online lehetőségek.
  • A játék helyenként azért sekélyesnek érződik.
  • Kicsi és lineáris pályák.
  • Kisebb bugok, karakterbeakadások.

  Végeredményben a Torchlight III nem lett egy kifejezetten rossz játék, de az előző részek ismeretében hatalmas visszalépésnek érződik, ami leginkább a túlontúl egyszerűsített játékmeneten és a változatosság szinte teljes hiányán érhető tetten. A választható karakterek fejlesztése alaposan veszített mélységéből, a pályák elképesztően rövidek és lineárisak, és hiába a többjátékos lehetőség, idővel az egész unalomba fullad. Bár vannak elemei, amelyek kiemelhetnék a középszer mocsarából, ilyen például a karakteres látványvilág, valamint a saját erőd fejlesztésének lehetősége, minden másban az átlagos szintet súrolja, így még a nyomott ár ellenére sem tudnám tiszta szívből ajánlani. A műfajjal ismerkedők talán tehetnek vele egy próbát az egyszerűbb kezelés okán, főleg, ha a jövőben bővülni fog a most még kissé foghíjas tartalom, viszont ha a Torchlight II szellemi örökösét keresed, akkor jobb, ha kihagyod, mivel biztosan csalódni fogsz. Tovább a cikkhez…
  unnamed.jpg

  gamekapocs.hu

  Értékeljetek ti is!
  7/101 értékelés

  A Torchlight 3 újításai végső soron sajnos nem érződnek túl fajsúlyosnak, azonban az összképbe így se rontanak bele, hiszen ha valakinek esetleg nem jönnek be, könnyedén ignorálhatja őket. A játék alapjai pedig pont ugyanolyan stabilak, mint a 2010-es évek elején is voltak: a látványvilág szép színes, az összecsapások pörögnek, mint a fene, lootból meg annyi van, hogy nem győzzük majd az állatunkat folyton visszazavarni a faluba eladni minden kacatot.Ugyanakkor azt is fontos leszögezni, hogy ez a játék elsősorban a casual rétegnek, nem pedig az akció-RPG-k veteránjainak szól. Utóbbiak valószínűleg től egyszerűnek érzik majd az Echtra Games alkotását, ha azonban valaki kedveli a színes, vidám és könnyed címeket, akkor a Torchlight 3-mal nem nyúlhat mellé. Tovább a cikkhez…
  1200x630wa.png

  pcguru.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.