2020 Év játékai Díjkiosztás

2020 Év játékai Díjkiosztás

A 2020-as év az ismert pandémiás események miatt sajnos inkább szomorú volt, mint önfeledt játékkal teli. Ennek ellenére remek alkotások jelentek meg és nagyon sok értékelés, kritika és teszt született a magyar médiákban. A múlt évben elindított hagyományt folytatva természetesen idén is összegezzük és megmutatjuk, hogy melyik játékok lettek 2020-ban a legjobbak, illetve melyik játék kapta a legmagasabb értékelést Magyarországon.
Így év végén minden média és online magazin kihirdeti, hogy mely játékok lettek az év legjobbjai a szerkesztőik véleménye alapján. Ezzel szemben a HUNcritic.hu teljesen objektíven összegzi az értékeléseket és megmutatjuk számotokra, hogy a különböző kategóriákban melyik játékok kapták a legmagasabb összértékeléseket. A 2020-as évben nem kevesebb mint 267 db (!!!!) játék kapott elég tesztet és értékelést ahhoz, hogy felkerüljön a HUNcritic oldalra. Bizony, nem kis szám. Ezen felül idén is bemutatjuk az olvasóink értékelései alapján elkészített listát, mert így lesz teljes az összkép.
Jövőre pedig már érkeznek a következő generációs játékok, valamint ha a sors is úgy akarja, akkor január elsejétől a filmek is a HUNcritic látószögébe kerülnek 🙂 De nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a 2020-as év legjobb játéka Magyarországon, amely……dobpörgés……..

A 2020-as év legjobb játéka: Persona 5 Royal (95,2 %-os összértékeléssel)

Összességében az egyik legtartalmasabb, korábbi (kevés) hibáit kijavítandó újrakiadás ez, amit egész életemben láttam! Mindent felsorolni először is több száz órás játékidőbe és körülbelül öt oldalba kerülne, és ha pontoznám, 12 pontot adnék rá a 10-ből. Sajnos, ahogy korábban említettem, a megjelenési dátuma nem a legjobban időzített, de a vásárlás egyenesen kötelező! Fejlesztői iskolákban tanítandó példa, elkötelezett és tiszta szívből jövő alkotás ez, amire csak homályos szemmel lehet nézni, mivel a játék csillogása is könnyeket csal az ember szemébe. Ajánlom.
psc-blank-footer.png

playstationcommunity.hu

A Persona 5 Royal követendő példája is lehetne annak, hogyan kell összedobni egy igazán combos újrakiadást, ugyanis csak még jobbá, tartalmasabbá és kötelezőbbé tesz egy már eredetileg is minden tekintetben kiváló játékot. Ha Persona rajongók vagytok, gyakorlatilag kötelező vétel, ha hozzám hasonlóan csak szemezgettetek vele, próbálgattátok a játékot, de egy teljes végigjátszásra még nem szántátok el magatokat, jobb alkalom nem is adódhatna. JRPG mestermű, a sors kegyetlen fintoraként brutálisan jól időzítve az otthon eltöltendő napokhoz, hetekhez.
playdome-logo.jpg

playdome.hu

Tökéletes játék nem létezik, de a Persona 5 Royal egy olyan elit klubhoz tartozik, melynek tagjai a legközelebb állnak ehhez. A koncepciója nem új, a karakterei nem eredetiek, a történet fordulatai pedig néha elég kiszámíthatóak, de a gondolatébresztő sztori olyan hibátlanul egészíti ki a játékmenet, amire csak nagyon ritkán van példa. A végtelenül vagány audiovizuális prezentáció egyedi és azonnal felismerhető stílust ad neki, a felhasználói felületét pedig tanítani kéne. Ugyan rengeteg időt rá kell fordítani egyetlen végigjátszására is, a hosszúsága végső soron mégiscsak az egyik legnagyobb erősségévé válik. Már az alapjáték is zseniális volt, de a Royal áramvonalasítja a játékmenetet, Yoshizawa személyében az egyik legérdekesebb szereplőt adja a történethez, az új palota pedig jóval érzelmesebb lezárást ad az egésznek, mint ami az eredeti játékban megtapasztalhattunk. A Persona 5 Royal nem csak az aktuális konzolgeneráció egyik legjobb játéka, hanem mérföldkő is a JRPG-k történetében.
index.png

IGN.hu

A további helyezettek:
2. The Last of Us Part II95.1%
3. Half Life: Alyx95.0%
4. Microsoft Flight Simulator94.7%
5. Doom Eternal90.0%
6. Dreams89.5%
7. Final Fantasy 7 Remake és Ori and the Will of the Wisps 89.4%
8. Demon Soul's Remake89.4%
9. Tony Hawk's Pro Skater 1+288.7%
10. Animal Crossing: New Horizons88.3%

2020 legjobb Nintendo játéka: Animal Crossing: New Horizons (88,3 %-os összértékeléssel)

Relaxáló, bájos, végtelenül békés, ráadásul fantasztikusan stílusos, és direkt úgy találták ki, hogy hosszú távra nyújtson szórakozást – április beköszönte új növények és állatok megjelenésével járt, az ünnepnapokról nem is szólva. Akár stresszel valaki a bezártságban, akár unatkozik amiatt, a New Horizons jót fog tenni mentális egészségének!
images.jpg

gamestar.hu

Rengeteget lehetne még az Animal Crossingról mesélni, mert a sok-sok felfedeznivaló és számtalan lehetőség könnyen magával ragadja a játékost. Az ember nem tudja megállni, hogy ne újságolja el az ismerőseinek, hogy sikerült végre kipofoznia a virtuális kertjét, vagy hogy ezen a héten végre jó áron tudta tovább adni a játékban drága holmiként számon tartott fehérrépa-készletét. A barátok, haverok meg csak néznek, hogy ennek meg mi baja van, tán agyára ment a karatén, hogy nem valamelyik Nioh 2-bossról vagy éppen a Doom Eternalról mesél. A játék tehát mindenképpen ajánlott a Switch-tulajok számára, a hosszútávú kalandok miatt pedig bőven megéri az árát. A vásárlás után már csak arra tessék figyelni, hogy nehogy helyet cseréljen a valós életünk az Animal Crossing virtuális világával, mert nagyon addiktív a cucc!
unnamed.jpg

gamekapocs.hu

Talán azután, hogy ilyen hosszasan taglaltam a hibákat, azt hihetitek, rossz pontszámot fog kapni a játék. Szó sincs róla. Az Animal Crossing: New Horizons egy csodálatos élmény, amit kortól és nemtől függetlenül minden gamer élvezni fog, és mint a fogadtatásból kiderült, a játékok iránt eddig szkeptikus közönséget is magával ragadta. Hihetetlen mennyiségű tartalom került bele, a megvásárolható ruházatok, bútorok, dekorációk száma lényegében végtelen, a gyűjtögetni valók hónapokra le fogják kötni a figyelmünket, és ne felejtsük el, az őszi és téli hónapok újdonságai még rengeteg izgalmat tartogatnak. Talán döcögősen indul a projekt, de ha elég időt szánunk rá, minden álmunkat megvalósíthatjuk apró szigetünkön, és egy számunkra tökéletes helyen vonulhatunk el a való világ okozta stressz elől. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy kis nyugalomra vágyik, viszont azt javaslom, egy nagy adag türelem is kerüljön mellé a kosárba.
widescreen-icon.jpg

widescreen.hu

A további helyezettek:
2. Hyrule Warriors: Age of Calamity78.7%
3. Hatsune Miku: Project Diva Mega Mix73.0%

2020 legjobb PC játéka: Half Life: Alyx (95,0 %-os összértékeléssel)

Még oly sok, a virtuális valóságban eltöltött óra után is az volt az első reakcióm, hogy egy Half-Life játékot egyszerűen nem lehet egy sisak keretei közé szorítani. Aztán nekikezdtem és olyan történt, ami ebben a műfajban még soha, a játék utolsó harmadát, olyan 3-4 órát együltő (vagyis: álló) helyemben, sisakkal a fejemen töltöttem. Zsibogott a lábam, éreztem, hogy fáradok, de egyszerűen nem lehetett, nem tudtam félbehagyni, látnom kellett a befejezést, azt a befejezést, ami egyszerre csodálatos, meglepő, felszabadító és szinte fizikai fájdalmat okoz, hogy nem tudom kiordítani a nagyvilágba (komolyan, meg se próbáljátok elnyomni a credits listát!). Másfél évtized után a Valve, mintha mi sem történt volna megint alkotott egy letehetetlen – levehetetlen – Half-Life játékot és nagyon, NAGYON dühös leszek, ha újból ennyi időt kell várni a következő részre.
78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

gamer365.hu

A Half-Life: Alyx megmutatja a VR-ban lévő lehetőségeket azok számára is, akiknek eddig nem ütötte meg a kínálat az ingerküszöbét. Noha játékmechanika szempontjából nem mutat újat VR-ban, minden kétséget kizárólag az egyik legjobb játék, ami valaha a PC-s VR platformra készült és bizony minden más videojátékkal szemben jó eséllyel pályázhat az év játéka címre.A Half-Life: Alyx méltó folytatása az Episode 2-nek és tökéletesen megágyaz egy jövőbeli új résznek.
5d1c8049068f0logo-500-500.jpg

ipon.hu

A Half-Life: Alyx kérdés nélkül a legjobb VR játék, ami eddig készült. A Valve végre bebizonyította, hogy igenis van értelme ennek a technológiának, és megérte sok millió dollárt beleölni a fejlesztésbe. A sztori hibátlan, a világ elképesztően részletes, a hangkeverés félelmetes, a 3D-s fejtörők parádésak, a fegyverek használata pedig a legszórakoztatóbb, amivel eddig VR-ban találkoztunk. Csak remélni tudjuk, hogy most, hogy a Valve ennyi év hiátus és néhány csúfos pofára esés után bizonyította, hogy még mindig értenek a játékfejlesztéshez, nem állnak meg itt, és a következő Half-Life-ra nem kell 13 évet várni.
images.jpg

gamestar.hu

A további helyezettek:
2. Black Mesa85.7%
3. C&C Remastered Collection85.3%

2020 legjobb Playstation játéka: Persona 5 Royal (95,2 %-os összértékeléssel)

A Persona 5 Royal páratlan módon finomhangolja kisebb és nagyobb lépésekkel a már eleve zseniális alapjáték minden porcikáját. Az új szereplők, funkciók és történetszálak, a plusz szemeszter, a nagyobb mozgástér és a további újdonságok olyan mértékben kibővítik a lehetőségeket a játék világának felfedezésére, hogy még annak is teljesen új élményként hatna, aki most van túl egy friss Persona 5-végigjátszáson.
1200x630wa.png

pcguru.hu

A Persona 5 Royal-ról nehéz bármi rosszat mondani, igazából, ha akarnék sem tudnék negatívumot felhozni. Ha nekem nem hinnétek, csak lessetek rá a játék Metacritic értékelésére, bőven ott van az eddig megjelent PlayStation 4 játékok legjobbjai között. Egyaránt imádták a kritikusok és a játékosok is. Egy eleve csodás játék, igazán jól felturbózott kiadása. Nem egy egyszerű Game of the Year edition-ről van szó, ami egyben tartalmazza a már kiadott dlc-ket. Olyan mértékben nyúltak hozzá az alapjátékhoz ami egy új szintre emeli azt, minden értelemben. Párját ritkító alkotás, mely mértékegységként kellene, hogy alkalmazandó legyen a videojátékpiacon. Aki egy igazán mély és érdekes élményre vágyik, vagy aki csak ismerkedik a j-rpg-k világával, szintén jól fogja magát érezni amíg végig ér a kalandon. Természetesen ha már játszottatok az eredeti játékkal is nyugodtan belevághattok, hisz megannyi eddig nem látott tartalom kapott helyet a Persona 5 Royal-ban.
widescreen-icon.jpg

widescreen.hu

A magas pontszám nem lehet kérdés ebben az esetben, de ezt nyilván műfajon belül értsétek. Nyilván, ha a hideg ráz a klasszikusnak mondható JRPG-től, vagy a képeket látva már zárod is be a tesztet, akkor kerüld el nyugodtan. De mindenki más azonnal raboljon rá, mert nagyjából 200 órát bele tudsz ölni, a sztori teljesen magával ragadó, a tartalom elképesztő.
Thegamech2phil.jpg

gamechannel.hu

A további helyezettek:
2. The Last of Us Part II95.1%
3. Dreams89.5%

2020 legjobb Xbox (és PC) játéka: Microsoft Flight Simulator (94,7 %-os összértékeléssel)

A Flight Simulatorral a Microsoft letett az asztalra egy olyan exkluzív címet, amelyre végre mindenki sárgulhat egy picit, aki épp nem fér hozzá a játékhoz. A szolgáltatás alapú szerkezet miatt azonban hosszú távon fog kiderülni, mennyire sikerül a közönséget évekig a repülés közelében tartani. Jó lenne, ha a modder közönség mikrotranzakciók nélkül is hozzáférne majd a játékhoz, és ha a különböző eseményekkel, a cloud-bázisú Azure lehetőségekkel mindig találnánk valami újat a terepen. Esetleg ha a Forza Horizon szemléletét öröklő árkádos minijátékok is bekerülnének a kalapba. Egy tuti, jövő ilyenkor is lesz miről beszélnünk, ha a Flight Simulator neve előkerül a játékos beszélgetések során. Irány az égbolt, mert mint tudjuk, „a felhők felett mindig kék az ég”.
78bb60d04276b735f7d354597f5ac473e3fbaa9b_full.jpg

gamer365.hu

Egyértelműen kijelenthető, hogy amit a Microsoft letett az asztalra, az ha nem is csillagos ötös, de nagyon közel van hozzá, és aki rászánja a pénzt, hogy ne a fapados verziót vegye meg, az szó szerint berepülheti az egész világot, ami hatalmas élmény, hiszen a megjelenítésnek köszönhetően a legtöbb ország legnagyobb nevezetességeit meglátogathatjuk. Olyasfajta szabadságot kapunk, ami eddig talán soha nem volt.
images.jpg

gamestar.hu

Az Asobo egyik fejlesztője azt mondta, hogy a Microsoft Flight Simulator nem is annyira játék, mint inkább egyfajta platform a repülés szerelmeseinek. Egy közel tökéletes platform, melyben érezni, hogy minden részletre odafigyeltek, és a remek modtámogatásnak hála lényegében kimeríthetetlen potenciállal rendelkezik. Azon játékosok számára, akik a Battlefield vagy a GTA világából merítették a pilótatudásukat, és egy hasonló élményre vágynak, a Microsoft Flight Simulator garantáltan csalódást fog okozni. Akik viszont hajlandóak több időt fektetni a játék elsajátításába, és nem ragequitelnek a huszadik zuhanás után sem, azok életük eddigi legjobb repülőgépes alkotásával gazdagodhatnak.
unnamed.jpg

gamekapocs.hu

A további helyezettek:
2. Ori and the Will of the Wisps89.4%
3. Deep Rock Galactic78.0%

2020 legrosszabb, értékelt játéka:

Vesztes: Tamarin41.7%
2. Remothered: Broken Porcelain49.3%
3. Predator: Hunting Grounds50.7%

2020 legjobb játéka az olvasók által:

Győztes: Microsoft Flight Simulator93%
2. Ghost of Tsushima92%
3. The Last of Us Part II88%

2020 legjobb akciójátéka:

Győztes: The Last of Us Part II95.1%
2. Half Life: Alyx95.0%
3. Doom Eternal90.0%

2020 legjobb szerepjátéka:

Győztes: Persona 5 Royal95.2%
2. Final Fantasy 7 Remake89.4%
3. Wasteland 381.6%

2020 legjobb versenyzős játéka:

Győztes: F1 202085.3%
2. Dirt 579.9%
3. WRC 977.6%

2019 legjobb stratégiai játéka:

Győztes: C&C Remastered Collection85.3%
2. Desperados III85.2%
3. 13 Sentinels: Aegis Rim84.7%

2020 legjobb kalandjátéka:

Győztes: Tell Me Why76.8%
2. Call of the Sea75.5%
3. Beyond a Steel Sky74.7%

2020 legjobb platform játéka:

Győztes: Ori and the Will of the Wisps89.4%
2. Sackboy: A Big Adventure85.2%
3. Crash Bandicoot 4: It's about Time82.0 %

2020 legjobb többjátékos, multiplayer központú játéka:

Győztes: Doom Eternal90.0%
2. Fall Guys79.8%
3. Call of Duty: Warzone79.3%

2020 legjobb sport játéka:

Győztes: MLB The Show 2081.0%
2. PGA Tour 2K2178.8%
3. NBA 2K2163.8%

2020 legjobb verekedős játéka:

Győztes: Mortal Kombat 11: Aftermath78.3%
2. WWE 2K Battlegrounds59.6%
3. One Punch Man: A Hero Nobody Knows53.7%

2020 legjobb zenés játéka:

Győztes: Fuser78.7%
2. Kingdom Hearts: Melody of Memory75.7%
3. Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix73.0%

2020 legjobb szimulációs játéka:

Győztes: Microsoft Flight Simulator94.7%
2. Football Manager 202183.0%
3. SnowRunner82.0%

2020 legjobb indie játéka:

Győztes: Hades92.8%
2. Spiritfarer87.3%
3. Kentucky Route Zero83.0%

Végül a szerkesztőségi tagjaink közül páran mesélik el a 2020-as évben átélt, legnagyobb játékos élményeiket:

2020-as évben zömében konzolos játékokkal játszottam, mivel Ps4 masinám van. Összesen 18 játék fért bele idén, zömében régebbi címek voltak porondon, mivel elmaradásban vagyok. De szuper év volt, mivel sikerült a backlogomat végre ledolgozni. Régebbi címek közül csak egyet emelnék ki, hiszen főleg a 2020-as címekről kell írnom, ez pedig a Hollow Knight.
Egy kis szösszenetet írnék a játékról, mert megérdemli. Kb egy éve csücsült ez a kis indi játék a digitális könyvtáramba, valami 2100+ forintért vehettem anno. Ez egy metroidvania játék, számomra gyönyörű kézzel rajzolt grafikával. A platformer elemek mellet, souls játékok sajátosságait is hordozza. A játék Hallownest világában játszódik, egy föld alatti bogárbirodalomban.
Valaha ez egy csodálatos birodalom volt, játékunk kezdetén azonban egy lepusztult világot találunk, amit tébolyult és minket a másvilágra kívánó bogárszörnyek népesítenek be. Irgalmatlan mennyiségű ellenféltípus található a játékban, szépen kidolgozott különféle mozgás kultúrával. És természetesen több mint 50 főboss vár ránk. Vannak közöttük egyszerűek, nehezek és szupernehezek. Olyan is akad közöttük, amik számomra bármelyik souls szerű játék főellenségét felülmúlták. Tehát ebben a világban fogunk kalandozni, próbáljuk megfejteni mi is történt itt.
Aki itt fel is adná, azt mondom ne tegye, mert az alapjáték szerintem nem olyan nehéz. Maga a főszál kb. 25-30 óra lehet, és így is nagyon kellemesen szórakozhat az ember. Nekem 81 órámba került teljesen kimaxolni a játékot, mert engem érdekelt minden kis titok, információ morzsa, de leginkább az, hogy minden bosst legyőzzek. Életem legnehezebb platinája volt, hajrá, próbáljátok meg utánam csinálni.
2020-as címek közül három került sorra: Nioh 2, Final Fantasy VII Remake és a The Last of Us 2. Mindhárom csodálatos alkotás. A Nioh 2 soulslike játék, ami a zsánerem. Fantasztikusan vitte tovább az első részt, szerintem jobb lett attól. Tovább mélyítették a harcrendszert, ismét tömérdek loot és fifikás bossok várnak ránk. Én az alapjátékot platináztam. sokkal könnyebbnek éreztem mint az első részt, állítólag a 3 DLC nagyon jó lett, és a kihívást is magasabb szintre emelték.
Az FF7 Remake a szívem csücske, hiszen jrpg fanatikus vagyok, és kamaszkorom meghatározó címe volt az eredeti játék, a top 3 jrpg címe között szerepel. Sokat vacilláltam, mert fejezetenként kapjuk meg ezt a csodát, első tervem az volt, hogy majd a jövőben mikor kint lesz az összes rész, akkor veszem meg egybe, de nem tudtam ellenállni neki, milyen jól tettem… Ez egy valódi remake, lenyűgöző, hogy milyen gyönyörűen alkották újra ezt a 1997-es címet. Ugyan ez csak a régi játék kis szelete, de azt kell mondjam úgy oldották meg, hogy önálló játékként is megállja a helyét. Minden percét imádtam, ezért kétszer is végigvittem. Második végigjátszáskor felajánlja a hard fokozatot a játék, ezen már értelmét nyeri a harcrendszer, sokat kell taktikázni, skilleket, varázslatokat használni. Ugye a szuperbossokal is csak itt tudunk találkozni. Szerettem minden karaktert, az újakat és a régieket is. A történethez jól nyúltak hozzá, itt-ott változtattak, bővítettek rajta. Egyes mellékszereplők, sokkal mélyebb tartalmat kaptak, mint az alapjátékban. Zene, harcrendszer ismételten pazar volt. Szintén platináztam.
Végül nemrég december elején pörgettem ki a The Last of Us 2-t. Röviden, tömören számomra ez egy mestermű. Én kimaradtam a spoiler hullámokból, egy videót, képet se láttam a játékról. Olvastam azonban olyanokat, hogy valaki csak pár videó alapján elítéli ezt a játékot. Szerintem aki így járt adjon neki egy esélyt, mert nagyon könnyű több olyan részt is kiragadni, ami félre viheti a véleményünket a játékról. Szépen végig kell játszani és a sztoriban minden a helyére kerül. Grafika káprázatos, a történet parádés, a zene, hangulat fenomenális. Azt elismerem, hogy kell a játékhoz egyfajta nyitottság, mert sok olyan kérdést vett fel amiben nem igazán értenek egyet az emberek, ezért lehet van akit megbotránkoztat némelyik jelenet. Én túl tudtam ezeken könnyedén lépni, de a játék rám olyan hatással volt, mint annak idején talán a Witcher 3 volt utoljára. Mióta kipörgettem, csak lézengek, nem igazán jön be egyjáték se. Egyelőre pihenőpályán van kb egy hete a Ps4, holott minden nap szokott valami játék rajta pörögni. De nem kell félteni, majd megjön újra a kedvem, most hagyom picit ülepedni a dolgokat. 2021-ben pedig remélem már egy Ps5 boldog tulajdonosaként robogok tovább a játékok birodalmába. Micsoda címek várnak még ránk játékostársaim!

csubi1980

Szerkesztő
Az idei esztendőben nem tudtam teljesen a játékra koncentrálni a vírushelyzet miatt, de a home office munkavégzésnek köszönhetően azért több energiám maradt a játékokra. Visszanéztem most, hogy melyik játékokba öltem a legtöbb időt. Az évet a Marvel’s Spiderman-el kezdtem és 100%-ra kijátszottam, DLC-kkel együtt. Nagyon jó volt gyerekkorom kedvenc szuperhősét alakítani egy ilyen remek grafikai megjelenítésű játékban. Azt sajnáltam picit, hogy a gonosztevők közül elég sok, nagy név kimaradt és a meglévőek sem kaptak elég karakteres szerepet a történetben. A pók kalandjai után a Nioh 2 következett, amelyben már több mint 150 órám van. Zseniális ez a játék. Nem egy Dark Souls, de így is zseniális. A 150 óra alatt arra is ráébredtem, hogy miért tartom jobbnak a From Software alkotásait: a követhetetlen mennyiségű loot elveszi a fegyverek értékét, így a kevesebb néha több elv jót tenne majd a leendő Nioh 3-nak. A Nioh 2 után újra egy Soulsborne játék következett és a Bloodborne második végigjátszása volt soron. Ezúttal a fő történet és a DLC-k mellett az összes Chalice katakombát is megoldottam. Nálam a Bloodborne minden idők legjobb Soulsborne játéka. Megunhatatlan. Pont. A Bloodborne után kaptam egy PS5-öt és a Demon Souls emlékeim idéztem fel újra. Kicsit rövid, kicsit könnyű, de így is felejthetetlen 40 órám van benne. Most az ünnepek alatt pedig a Final Fantasy 7 Remake pörög a gépemben, illetve nagyon sok olyan PS4-es játékot szeretnék kijátszani PS5-ön, amik már a hardver korlátai miatt szinte játszhatatlanok voltak PS4-en, vagy pedig a töltési idejük, FPS volt kritikán aluli. (Red Dead Redemption 2, God of War, FF7, stb.) Jó ideig elleszek a PS4-es játékokkal PS5-ön, amíg a kiemelkedőbb következő generációs címek megérkeznek. Remek év lesz ez a 2021, játékos szempontból 🙂

Ton

Admin és főszerkesztő
Nagyon hektikus év van mögöttünk, amelyben voltak mélypontok, (a HUNcritic oldal is leállt egy kis időre) voltak remek pillanatok, (kisorsolhattunk az olvasóink között egy Playstation 5 konzolt) és voltak játékos élmények is. Nálam a Microsoft Flight Simulator és a The Last of Us Part II volt az év legkiemelkedőbb élménye. Imádtam minden velük töltött percet. És nem feledkezem meg arról sem, hogy Ton nagy nehezen, de megfertőzött a Soulsborne játékokkal. Kezdésnek a Nioh első részével. Most is ezzel szórakozom a szabadidőmben. 2021-ben szeretnénk a HUNcritic oldallal is fejlődni és bevezetni a filmeket. Én nagyon örülnék neki, ha sikerülne.

admin

Tulajdonos és programozó

Folytatjuk jövőre is! Mindenkinek játékokban és sikerekben gazdag új évet kíván a HUNcritic.hu csapata!

logo