SEGA Genesis Classics
IGN.hu 70
gamer365.hu 0
gamestar.hu 0
pscommunity.hu 0
gamechannel.hu 60
gamekapocs.hu 0
thegeek.hu 0
pcguru.hu 0
ipon.hu 0
gamepod.hu 85
widescreen.hu 0

A SEGA Mega Drive Classics a 16-bites éra egy igen jól sikerült keresztmetszete, ami több mint 50 klasszikus címet állít csatasorba nosztalgiarohamunk kiszolgálására, mindezt egészen elfogadható áron (meglehet, az Ecco, a Battletoads, a Street Fighter 2 vagy éppen a Ghostbusters még elfért volna a választékban)

Értékelés Értékelés: 71.7% 71.7

SEGA Genesis Classics

 • Megjelenési dátum: 2018.05.29
 • Kiadó: Sega
 • Fejlesztő: Sega
 • Stílus: gyűjteményk

 • Normál nehézségi szinten: 10 óra
 • Extrákkal történő végigjátszás: 58 óra
  • Retro-feeling.
  • Bőséges játékválaszték.
  • Új, modern kényelmi funkciók.
  • Pár esszenciális cím hiányzik.
  • Néhány apróbb technikai hiba.
  • Csak kevesek számára nyújt szórakozást.

  Olykor kicsit erőltetettnek hatnak ezek az öreg játéksztorik, viszont ezeket gond nélkül át lehet pörgetni, és ha valami, akkor a játékok irányítása tényleg valódi, őszinte kihívást ad, az ügyességen túl sokszori próbálkozásra lesz szükség, amitől a mai játékok kezdenek minket teljesen elszoktatni. A zenék olykor rendkívül megnyerőek, a 16-bit varázslatos világa rengeteg boldog órára kötheti le az erre fogékonyakat. Tovább a cikkhez…
  sitelogo.png

  gamepod.hu

  Értékeljetek ti is!
  7/103 értékelés

  A SEGA Mega Drive Classics a 16-bites éra egy igen jól sikerült keresztmetszete, ami több mint 50 klasszikus címet állít csatasorba nosztalgiarohamunk kiszolgálására, mindezt egészen elfogadható áron (meglehet, az Ecco, a Battletoads, a Street Fighter 2 vagy éppen a Ghostbusters még elfért volna a választékban). Az emuláció minőségére nem lehet panasz, az online funkció, a ponttáblák, a kihívások és persze a gyors mentés és töltés lehetősége pedig egész korszerűvé érleli a gyűjteményt, amennyiben erre vágyunk. Ha szereted a retro játékokat, hódolnál a nosztalgiának, vagy csupán teljessé kívánod tenni a kollekciódat, a SEGA Mega Drive Classicsnál jelenleg aligha találsz kényelmesebb megoldást.
  . Tovább a cikkhez…
  index.png

  IGN.hu

  Természetesen ahogy minden gyűjteményben, úgy ebben is akadnak kevésbé erős darabok, mint az Altered Beast, ami szerintem már a maga idejében sem alkotott maradandót, vagy a legendásan rossz és nehezen játszahtó Sonic 3D Blast. Mindent összevetve azért azt hiszem elmondható, hogy túlsúlyban vannak azok, amelyekre érdemes visszaemlékezni az erre fogékonyaknak.El tudom képzelni, hogy vannak néhányan, akik már csak a nosztalgiafaktor miatt is beujitják maguknak a Mega Drive Classics-ot. Akik pedig életkorukból vagy bármiből kifolyólag nem játszottak ezekkel, de érdekli őket az akkori termés, szintén tehetnek vele egy próbát. Mint már írtam, a cél itt csak a retro-fun, arra pedig mi tökéletes, de kétségtelen, hogy a gamerek zöme számára legfeljebb rövid ideig lesz érdekes. A maga rétegének jó vétel lehet, a többiek nem hiszem, hogy vesztenek bármit is a kihagyásával. Tovább a cikkhez…
  Thegamech2phil.jpg

  gamechannel.hu

  logo

  Kapcsolódó kritikák

  Uncharted 4: A Thief’s End

  Uncharted 4: A Thief's End


  Értékelés: 96.5%

  Uncharted 4: A Thief's End

  Értékelés: 96.5%

  A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild


  Értékelés: 95.9%

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Értékelés: 95.9%

  A Breath of the Wild nem szimplán a legjobb Zelda-epizód, amit valaha csináltak, de túlzás nélkül az akció-kalandjáték műfaj jelenlegi csúcsa.

  Persona 5 Royal

  Persona 5 Royal


  Értékelés: 95.2%

  Persona 5 Royal

  Értékelés: 95.2%

  Újra itt a Phantom Thieves, hogy elrabolja a szíved, de ne aggódj, nem ám pont ugyanúgy, mint régen, hogy maradjon némi meglepetés is.